Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Niall Horan - This Town

Niall Horan a profitat de pauza în care se află trupa One Direction și ne surprinde cu primul său single solo - „This Town”.

Niall Horan de la One Direction lansează primul single solo, de când trupa britanică a luat o pauză. Piesa se numește „This Town” și a fost înregistrată într-o variantă acustică. Mulți ascultători au asemănat noul stil al lui Niall cu cel al lui Ed Sheeran.

Pe partea de producție, Niall Horan a lucrat cu Greg Kurstin, cunoscut pentru colaborările cu  Adele, Sia și Kelly Clarkson.

„M-am aflat în studio în ultima perioadă și am vrut să vă arăt și vouă acest cântec. Am scris This Town cu Jamie Scott și sper să vă placă la fel de mult cum ne-am plăcut și nouă. Vă mulțumesc pentru susținere. Sunteți cei mai tari fani din lume!”, a declarat Niall Horan.

 

Citește mai multe despre Niall Horan
Videoclipuri cu Niall Horan
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE