Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Niall Horan - This Town

Niall Horan a profitat de pauza în care se află trupa One Direction și ne surprinde cu primul său single solo - „This Town”.

Niall Horan de la One Direction lansează primul single solo, de când trupa britanică a luat o pauză. Piesa se numește „This Town” și a fost înregistrată într-o variantă acustică. Mulți ascultători au asemănat noul stil al lui Niall cu cel al lui Ed Sheeran.

Pe partea de producție, Niall Horan a lucrat cu Greg Kurstin, cunoscut pentru colaborările cu  Adele, Sia și Kelly Clarkson.

„M-am aflat în studio în ultima perioadă și am vrut să vă arăt și vouă acest cântec. Am scris This Town cu Jamie Scott și sper să vă placă la fel de mult cum ne-am plăcut și nouă. Vă mulțumesc pentru susținere. Sunteți cei mai tari fani din lume!”, a declarat Niall Horan.

 

Citește mai multe despre Niall Horan
Videoclipuri cu Niall Horan
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE