Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Niall Horan - Black And White

Niall Horan a lansat videoclipul piesei "Black and White". Single-ul se găsește pe cel mai recent album al artistului, "Heartbreak Weather".

"Black and White" este o baladă pop-rock și a fost compusă de Niall Horan alături de Julian Bunetta, Alexander Izquierdo, Teddy Geiger și Scott Harris. Videoclipul piesei este format din imagini de la repetiții, de la concerte sau din timpul unor sesiuni foto.

Niall a cântat pentru prima dată această melodie pe 13 martie, în cadrul emisiunii The Late Late Show with James Corden. Muzicianul a revenit cu o nouă interpretare pe 18 aprilie, la show-ul caritabil "One World: Together At Home".

Niall Horan este un cântăreț și un compozitor irlandez, ce a devenit cunoscut ca unul dintre cei patru membri ai formației One Direction. Alături de One Direction, acesta a lansat cinci albume de succes, a câștigat numeroase premii și distincții și a luat parte la mai multe turnee mondiale. În 2016, Niall Horan și-a început cariera solo și a lansat până în prezent două materiale discografice: "Flicker" (2017) și "Heartbreak Weather" (2020).

Citește mai multe despre Niall Horan
Videoclipuri cu Niall Horan
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE