Urmărește-ne în Social Media

New Order - Tutti Frutti

New Order a lansat videoclipul noului single ”Tutti Frutti”. Personajul central al vizualului este actorul italian Ricky Tognazzi.

La 2 ani de la apariția albumului ”Lost Sirens”, New Order a revenit cu cel de-al 10-lea material de studio, ”Music Complete”. Discul a fost produs de New Order, cu excepția pieselor ”Singularity” și ”Unlearn This Hatred”, ambele produse de Tom Rowlands. Brandon Flowers a înregistrat partea vocală pentru piesa ”Superheated”, Iggy Pop apare pe ”Stray Dog” și Elly Jackson (La Roux) pe ‘Tutti Frutti’, ‘People On The High Line’ și ‘Plastic’.

Primul single extras de pe acest disc a fost ”Restless” și a beneficiat de un videoclip realizat de aclamații regizori spanioli NYSU, care au lucrat anterior cu Wild Beasts și Philip Selway de la Radiohead. Scenariul a avut la bază legenda sabiei Excalibur, povestea fiind adaptată secolului XXI.

Noul single extras de pe acest material se numește ”Tutti Frutti” și este inspirat de muzica electro italiană.

"La începutul carierei obișnuiam să ascultăm foarte multe CD-uri cu muzică italiană electo. Nu aveam idee cine sunt artiști respectivi nici atunci. Un tip ne trimitea pur și simplu discuri, iar noi le ascultam în mașină. Doar asta aveam în mașină, muzică italiană electro. Și din moment ce a fost una dintre influențele noastre timpurii, ne-am hotărât să includem în piesa asta puțină jovialitate italiană", a declarat toboșarul Stephen Morris.

Piesa ”Tutti Frutti” vine însoțită de un videoclip regizat de Tom Haines ce îl are ca personal central pe actorul italian Ricky Tognazzi, cunoscut pentru aparițiile din ”Tragedy of a Ridiculous Man” (1981), ”A Season of Giants” (1990), ”The Best Day of My Life” (2002).

Albumul ”Music Complete” a fost lansat în septembrie 2015 și a debutat pe prima poziție în topul UK Independent Albums.

Tracklist ”Music Complete” – New Order:

 1. Restless
 2. Singularity
 3. Plastic
 4. Tutti Frutti
 5. People On The High Line
 6. Stray Dog
 7. Academic
 8. Nothing But A Fool
 9. Unlearn This Hatred
 10. The Game
 11. Superheated

New Oder - Music Complete (copertă album)

New Oder – Music Complete (copertă album)

Trupa britanică New Order și-a început activitatea în 1980. În prezent, formația îi are în componență pe Bernard Sumner, Gillian Gilbert, Stephen Morris, Tom Chapman și Phil Cunningham.

PUBLICITATE
Comentarii