Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: New Order - Restless

New Order a lansat videoclipul noului single ”Restless”, primul extras de pe albumul ”Music Complete”.

La 2 ani de la apariția albumului ”Lost Sirens”, New Order revine cu cel de-al 10-lea material de studio, ”Music Complete”. Primul single extras de pe acest disc se numește ”Restless” și beneficiază de un videoclip realizat de aclamații regizori spanioli NYSU, care au lucrat anterior cu Wild Beasts și Philip Selway de la Radiohead. Scenariul are la bază legenda sabiei Excalibur, povestea fiind adaptată secolului XXI.

Albumul ”Music Complete” este produs de New Order, cu excepția pieselor ”Singularity” și ”Unlearn This Hatred”, ambele produse de Tom Rowlands. Brandon Flowers a înregistrat partea vocală pentru piesa ”Superheated”, Iggy Pop apare pe ”Stray Dog” și Elly Jackson (La Roux) pe 'Tutti Frutti', 'People On The High Line' și 'Plastic'.

Music Complete” va fi lansat pe 25 septembrie 2015. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes, Amazon și site-ul oficial al formației.

Tracklist ”Music Complete” - New Order:

 1. Restless
 2. Singularity
 3. Plastic
 4. Tutti Frutti
 5. People On The High Line
 6. Stray Dog
 7. Academic
 8. Nothing But A Fool
 9. Unlearn This Hatred
 10. The Game
 11. Superheated
New Oder - Music Complete (copertă album)

New Oder - Music Complete (copertă album)

Trupa britanică New Order și-a început activitatea în 1980. În prezent, formația îi are în componență pe Bernard Sumner, Gillian Gilbert, Stephen Morris, Tom Chapman și Phil Cunningham.

Citește mai multe despre New Order
Videoclipuri cu New Order
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE