BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: New Order - People On The High Line

New Order a lansat videoclipul noului single ”People On The High Line”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Music Complete”, apărut în septembrie 2015.

La 2 ani de la apariția albumului ”Lost Sirens”, New Order a revenit cu cel de-al 10-lea material de studio, ”Music Complete”. Discul a fost produs de New Order, cu excepția pieselor ”Singularity” și ”Unlearn This Hatred”, ambele produse de Tom Rowlands. Brandon Flowers a înregistrat partea vocală pentru piesa ”Superheated”, Iggy Pop apare pe ”Stray Dog” și Elly Jackson (La Roux) pe ‘Tutti Frutti’, ‘People On The High Line’ și ‘Plastic’.

Primul single extras de pe acest disc a fost ”Restless” și a beneficiat de un videoclip realizat de aclamații regizori spanioli NYSU, care au lucrat anterior cu Wild Beasts și Philip Selway de la Radiohead. Scenariul a avut la bază legenda sabiei Excalibur, povestea fiind adaptată secolului XXI.

A urmat apoi piesa ”Tutti Frutti”, ce a avut ca inspirație muzica electro italiană, și ”Singularity”. Promovarea discului continuă cu un al 4-lea single, intitulat ”People On The High Line”. Ca și ”Tutti Frutti”, melodia transportă ascultătorul în trecut, într-o perioadă în care muzica disco și dance era extrem de populară. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Grace Lambert & Jackson Ducasse ce completează vizual atmosfera creată de piesă.

Albumul ”Music Complete” a fost lansat în septembrie 2015 și a debutat pe prima poziție în topul UK Independent Albums.

Tracklist ”Music Complete” – New Order:

 1. Restless
 2. Singularity
 3. Plastic
 4. Tutti Frutti
 5. People On The High Line
 6. Stray Dog
 7. Academic
 8. Nothing But A Fool
 9. Unlearn This Hatred
 10. The Game
 11. Superheated

Trupa britanică New Order și-a început activitatea în 1980. În prezent, formația îi are în componență pe Bernard Sumner, Gillian Gilbert, Stephen Morris, Tom Chapman și Phil Cunningham.

Citește mai multe despre New Order
Videoclipuri cu New Order
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE