Urmărește-ne în Social Media

Nelly Furtado, Tove Lo, SG Lewis - Love Bites

Nelly Furtado a lansat o piesă catchy şi dansabilă numită "Love Bites", o colaborare cu Tove Lo şi SG Lewis, care primeşte un videoclip destul de simplu şi onest. Vedetele sunt Nelly şi Tove Lo, care pozează în dive ce dansează fie pe sau într-un bolid roşu sau într-un decor ce pare în afara timpului şi spaţiului.

SG Lewis este beatmaker-ul britanic care a construit sunetul acestui single. El a lucrat cu Tove Lo deja, dar şi cu Dua Lipa, Jessie Ware sau Raye. Tove Lo şi SG Lewis ne-au mai oferit piesa "Call On Me" în 2023. "Love Bites" este un pic de trance şi EDM, e clar dansabilă şi catchy, plină de voci feminine suave şi de sintetizatoare ce amintesc de începutul anilor 2000.

Avem şi voci în crescendo aparent infinit, unele dintre cele mai melodioase din ultimele decenii. Cele două artiste, Nelly Furtado îşi sincronizează binişor timbrul vocal. Noua piesă a fost compusă de Tove Lo şi Nelly, iar SG Lewis s-a ocupat de producţie.

Iată ce a spus Nelly cu privire la revenirea sa:

M-am simţit chemată înapoi spre muzică de comunitatea DJ-ilor. DJii îmi remixau piesele la concerte, în cluburi şi în social media şi mi-am dat seama că sunt mulţi oameni care dansează şi evadează pe muzica mea. E cel mai sănătos viciu pe care îl poţi avea şi iubesc oportunitatea de a scrie muzică care îi lasă pe oameni să evadeze mai mult decât orice.

Tove Lo, născută Ebba Tove Elsa Nilsson pe 29 octombrie 1987 în Stockholm, Suedia, este o cântăreață, compozitoare și actriță suedeză cunoscută pentru versurile sincere și provocatoare. A devenit cunoscută internațional în 2014 cu single-ul "Habits (Stay High)" și albumul de debut "Queen of the Clouds", care include hituri precum "Talking Body". Albumele ei ulterioare, "Lady Wood" (2016), "Blue Lips" (2017) și "Sunshine Kitty" (2019), explorează teme de sexualitate, hedonism și autodescoperire.

Nelly Furtado este o cântăreață, compozitoare și actriță canadiană, cunoscută pentru versatilitatea stilului muzical și vocea distinctivă. Născută pe 2 decembrie 1978 în Victoria, Columbia Britanică, Canada, ea a devenit cunoscută internațional la începutul anilor 2000 cu albumul de debut "Whoa, Nelly!" (2000), care a inclus hituri precum "I'm Like a Bird" și "Turn Off the Light", câștigând un premiu Grammy pentru "Best Female Pop Vocal Performance".

Comentarii