Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Neil Young - Peace Trail

Neil Young a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Peace Trail”. Melodia denumește ultimul album al muzicianului, apărut în decembrie 2016.

Noul videoclip ”Peace Trail” încearcă să ilustreze sound-ul ”bogat și organic” specific lui Neil Young. Clipul a fost regizat de Darcy Prendergast și Mike Greaney.

”Această abordare, îmbinată cu picturi ce ilustrează frumoasele peisaje americane, contribuie la construirea un fir narativ prin care încercăm să trimitem o scrisoare de dragoste vechii generații”, au explicat cei doi regizori.

Piesa ”Peace Trail” se regăsește pe albumul cu același titlu, lansat pe 9 decembrie 2016. Discul a fost înregistrat la Shangri-La Studios, acesta fiind cel de-al 37-lea material de studio al muzicianului canadian.

Vorbind cu editorii Rolling Stone despre înregistrarea noului album, Neil Young a mărturisit că îi este greu să accepte tehnologiile moderne, cum ar fi autotune-ul.

"Încerc să privesc lucrurile în felul următor: dacă tocmai aș fi venit din spațiu? Ce aș crede? Vă amintiți cercurile hula? Toată lumea avea câte un cerc din ăla. Nu știu dacă vă mai amintiți asta”, a declarat Neil Young, contrariat.

Albumul ”Peace Trail” poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al muzicianului. Discul este disponibil și pe platformele de streaming cunoscute.

Tracklist Neil Young - ”Peace Trail”:

  1. Peace Trail
  2. Can't Stop Workin'
  3. Indian Givers
  4. Show Me
  5. Texas Rangers
  6. Terrorist Suicide Hang Gliders
  7. John Oaks
  8. My Pledge
  9. Glass Accident
  10. My New Robot

Citește mai multe despre Neil Young
Videoclipuri cu Neil Young
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE