Urmărește-ne în Social Media

Neil Young - Peace Trail

Neil Young a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Peace Trail”. Melodia denumește ultimul album al muzicianului, apărut în decembrie 2016.

Noul videoclip ”Peace Trail” încearcă să ilustreze sound-ul ”bogat și organic” specific lui Neil Young. Clipul a fost regizat de Darcy Prendergast și Mike Greaney.

”Această abordare, îmbinată cu picturi ce ilustrează frumoasele peisaje americane, contribuie la construirea un fir narativ prin care încercăm să trimitem o scrisoare de dragoste vechii generații”, au explicat cei doi regizori.

Piesa ”Peace Trail” se regăsește pe albumul cu același titlu, lansat pe 9 decembrie 2016. Discul a fost înregistrat la Shangri-La Studios, acesta fiind cel de-al 37-lea material de studio al muzicianului canadian.

Vorbind cu editorii Rolling Stone despre înregistrarea noului album, Neil Young a mărturisit că îi este greu să accepte tehnologiile moderne, cum ar fi autotune-ul.

"Încerc să privesc lucrurile în felul următor: dacă tocmai aș fi venit din spațiu? Ce aș crede? Vă amintiți cercurile hula? Toată lumea avea câte un cerc din ăla. Nu știu dacă vă mai amintiți asta”, a declarat Neil Young, contrariat.

Albumul ”Peace Trail” poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al muzicianului. Discul este disponibil și pe platformele de streaming cunoscute.

Tracklist Neil Young - ”Peace Trail”:

  1. Peace Trail
  2. Can't Stop Workin'
  3. Indian Givers
  4. Show Me
  5. Texas Rangers
  6. Terrorist Suicide Hang Gliders
  7. John Oaks
  8. My Pledge
  9. Glass Accident
  10. My New Robot

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Neil Young şi-a scos muzica de pe Spotify din cauza lui Joe Rogan şi poziţiei sale faţă de vaccin

Joe Rogan şi-a făcut mulţi duşmani de când e la Spotify. Mutarea sa de acum 2 ani, una în valoare de 100 de milioane de dolari a enervat multă lume, iar acum el este în mijlocul unei controverse ce implică şi artişti. Neil Young a pus Spotify să aleagă între Rogan şi catalogul său muzical, iar Spotify a ales să îi scoată muzica artistului de pe platformă.

Publicat

pe

Joe Rogan (captură ecran)
Joe Rogan (captură ecran)

Podcasterul, comentatorul UFC şi comediantul Joe Rogan a devenit o figură controversată în ultimul an, atunci când a anunţat public că refuză să se vaccineze contra Covid-19. A adus şi oameni de ştiinţă la podcast cu care a dezbătut pe această temă şi susţine că un stil de viaţă sănătatos e suficient pentru a îi proteja pe cei tineri de boală. Gazda lui "The Joe Rogan Experience" a sugerat că oamenii tineri şi complet sănătoşi nu ar trebui să se vaccineze. Atunci când a contractat virusul Rogan a lăudat efectele ivermectinei, un medicament (pentru cai) controversat când vine vorba de utilizarea sa pentru pacienţii cu Covid.

Faţă de alte platforme de conţinuturi media, Spotify nu are o politică foarte clară cu privire la dezinformare. Pe Facebook şi YouTube spre exemplu materialele care au legătură cu Covid şi sunt considerate înşelătoare sunt de obicei însemnate ("flagged") cu un mesaj. Lucrurile au început să se complice pentru Rogan atunci când la începutul lui 2022 270 de doctori şi oameni de ştiinţă au semnat o petiţie pentru a cerere celor de la Spotify să "îl oprească pe Joe Rogan din a răspândi minciuni". Nu s-a rezolvat nimic cu acea petiţie iar pe final de lună ianuarie artistul Neil Young a anunţat că îşi retrage muzica de pe Spotify dacă Joe Rogan nu are podcastul oprit.

Mutiplul câştigător de premii Grammy şi pasionat de cauzele sociale şi politice, Neil Young s-a văzut nevoit să îşi scoată catalogul de pe platforma de streaming atunci când Spotify s-a aliniat cu Rogan. Pe 28 ianuarie 2022 aritstul soft rock Barry Manilow a ameninţat de asemenea Spotify cu boicotul pe aceeaşi temă. Posibil ca şi alţi artişti să reacţioneze la fel, ducând la o problemă reală pentru Joe Rogan, care a plecat de la YouTube fix pentru că se simţea cenzurat.

Povestea probabil nu se va opri aici.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5