Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Videoclip oficial: Neil Young - Peace Trail

Neil Young a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Peace Trail”. Melodia denumește ultimul album al muzicianului, apărut în decembrie 2016.

Noul videoclip ”Peace Trail” încearcă să ilustreze sound-ul ”bogat și organic” specific lui Neil Young. Clipul a fost regizat de Darcy Prendergast și Mike Greaney.

”Această abordare, îmbinată cu picturi ce ilustrează frumoasele peisaje americane, contribuie la construirea un fir narativ prin care încercăm să trimitem o scrisoare de dragoste vechii generații”, au explicat cei doi regizori.

Piesa ”Peace Trail” se regăsește pe albumul cu același titlu, lansat pe 9 decembrie 2016. Discul a fost înregistrat la Shangri-La Studios, acesta fiind cel de-al 37-lea material de studio al muzicianului canadian.

Vorbind cu editorii Rolling Stone despre înregistrarea noului album, Neil Young a mărturisit că îi este greu să accepte tehnologiile moderne, cum ar fi autotune-ul.

"Încerc să privesc lucrurile în felul următor: dacă tocmai aș fi venit din spațiu? Ce aș crede? Vă amintiți cercurile hula? Toată lumea avea câte un cerc din ăla. Nu știu dacă vă mai amintiți asta”, a declarat Neil Young, contrariat.

Albumul ”Peace Trail” poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al muzicianului. Discul este disponibil și pe platformele de streaming cunoscute.

Tracklist Neil Young - ”Peace Trail”:

  1. Peace Trail
  2. Can't Stop Workin'
  3. Indian Givers
  4. Show Me
  5. Texas Rangers
  6. Terrorist Suicide Hang Gliders
  7. John Oaks
  8. My Pledge
  9. Glass Accident
  10. My New Robot

Citește mai multe despre Neil Young
Videoclipuri cu Neil Young
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE