Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Videoclip oficial: Neil Young - Lookin' For A Leader

Neil Young îl atacă în mod nemijlocit pe Donald Trump în noul său videoclip, ”Lookin' For A Leader”. Mesajul piesei reflectă frustrarea pe care Președintele SUA a stârnit-o în timpul mandatului său, precum și nemulțumirea pe care muzicianul o are în legătură cu felul în care muzica lui a fost folosită fără aprobare în campania electorală a lui Trump.

"Îl invit pe Președinte să pună piesa asta la următorul său miting. Este o piesă despre sentimentele pe care le avem mulți dintre noi în legătură cu America de astăzi, se regăsește pe "The Times", un EP ce va fi lansat în curând de Reprise Records - casa mea de discuri din 1968", a scris Neil Young în descrierea videoclipului "Lookin' For A Leader 2020".

În urmă cu câteva zile, Neil Young și-a exprimat în online dezaprobarea pentru felul în care muzica i-a fost folosită. I-a adresat președintelui Trump o scrisoare deschisă, în care menționa că deși i-a transmis de nenumărate ori că nu dorește ca muzica lui să fie asociată cu el, pentru că asta ar sugera că îi sprijină campania, Young a fost ignorat și chiar batjocorit pe Twitter. Cu toate acestea, la momentul respectiv, muzicianul anunța că nu intenționează să-l dea în judecată pe Donald Trump, considerând că asta i-ar distrage atenția de la decizii importante în lupta împotriva COVID-19.

Avertismentele lui Neil Young au trecut neobservate, staff-ul președintelui SUA continuând să folosească în campanie diferite piese ale muzicianului. Vizibil iritat, pe 4 august, Young a renunțat la politețe și a publicat pe site-ul său oficial o reclamație adresată președintelui Donald Trump. În textul ei se menționează că muzicianul solicită daune în cuantumul maxim admis de lege.

Citește mai multe despre Neil Young
Videoclipuri cu Neil Young
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE