Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Neil Young + Promise Of The Real - Almost Always

Neil Young meditează asupra sensului vieții pe fundalul unui videoclip aparent simplu, dar bogat în semnificații. Noul single al artistului canadian se numește ”Almost Always” și este înregistrat în colaborare cu trupa rock americană Promise Of The Real.

Ajuns la vârsta de 72 de ani, Neil Young ne vorbește despre diferite etape ale vieții, despre schimbare și idealuri. ”Almost Always” frământările sale se pierd în rutina zilnică, prezente în mintea sa suficient pentru a scrie totuși această piesă.

Noul single este extras de pe albumul ”The Visitor”, cel de-al 39-lea material de studio al lui Neil Young și cel de-al doilea lansat în colaborare cu trupa americană Promise of the Real. Discul a fost lansat pe 1 decembrie 2017, fiind precedat de single-urile "Children of Destiny" și "Already Great".

Toate piesele de pe albumul ”The Visitor” sunt compuse de Neil Young și înregistrate la Shangri La Studio și Capitol Studios.

Tracklist ”The Visitor” - Neil Young + Promise Of The Real:

  1. "Already Great"
  2. "Flying by Night Deal"
  3. "Almost Always"
  4. "Stand Tall"
  5. "Change of Heart"
  6. "Carnival"
  7. "Diggin' a Hole"
  8. "Children of Destiny"
  9. "When Bad Got Good"
  10. "Forever"

Anterior acestui album, Neil Young a lansat discul ”Peace Trail”, ce a inclus single-urile ”Indian Givers” și ”Peace Trail”.

Citește mai multe despre Neil Young
Videoclipuri cu Neil Young
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE