Urmărește-ne în Social Media

Neil Young + Promise Of The Real - Almost Always

Neil Young meditează asupra sensului vieții pe fundalul unui videoclip aparent simplu, dar bogat în semnificații. Noul single al artistului canadian se numește ”Almost Always” și este înregistrat în colaborare cu trupa rock americană Promise Of The Real.

Ajuns la vârsta de 72 de ani, Neil Young ne vorbește despre diferite etape ale vieții, despre schimbare și idealuri. ”Almost Always” frământările sale se pierd în rutina zilnică, prezente în mintea sa suficient pentru a scrie totuși această piesă.

Noul single este extras de pe albumul ”The Visitor”, cel de-al 39-lea material de studio al lui Neil Young și cel de-al doilea lansat în colaborare cu trupa americană Promise of the Real. Discul a fost lansat pe 1 decembrie 2017, fiind precedat de single-urile "Children of Destiny" și "Already Great".

Toate piesele de pe albumul ”The Visitor” sunt compuse de Neil Young și înregistrate la Shangri La Studio și Capitol Studios.

Tracklist ”The Visitor” - Neil Young + Promise Of The Real:

  1. "Already Great"
  2. "Flying by Night Deal"
  3. "Almost Always"
  4. "Stand Tall"
  5. "Change of Heart"
  6. "Carnival"
  7. "Diggin' a Hole"
  8. "Children of Destiny"
  9. "When Bad Got Good"
  10. "Forever"

Anterior acestui album, Neil Young a lansat discul ”Peace Trail”, ce a inclus single-urile ”Indian Givers” și ”Peace Trail”.

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Neil Young şi-a scos muzica de pe Spotify din cauza lui Joe Rogan şi poziţiei sale faţă de vaccin

Joe Rogan şi-a făcut mulţi duşmani de când e la Spotify. Mutarea sa de acum 2 ani, una în valoare de 100 de milioane de dolari a enervat multă lume, iar acum el este în mijlocul unei controverse ce implică şi artişti. Neil Young a pus Spotify să aleagă între Rogan şi catalogul său muzical, iar Spotify a ales să îi scoată muzica artistului de pe platformă.

Publicat

pe

Joe Rogan (captură ecran)
Joe Rogan (captură ecran)

Podcasterul, comentatorul UFC şi comediantul Joe Rogan a devenit o figură controversată în ultimul an, atunci când a anunţat public că refuză să se vaccineze contra Covid-19. A adus şi oameni de ştiinţă la podcast cu care a dezbătut pe această temă şi susţine că un stil de viaţă sănătatos e suficient pentru a îi proteja pe cei tineri de boală. Gazda lui "The Joe Rogan Experience" a sugerat că oamenii tineri şi complet sănătoşi nu ar trebui să se vaccineze. Atunci când a contractat virusul Rogan a lăudat efectele ivermectinei, un medicament (pentru cai) controversat când vine vorba de utilizarea sa pentru pacienţii cu Covid.

Faţă de alte platforme de conţinuturi media, Spotify nu are o politică foarte clară cu privire la dezinformare. Pe Facebook şi YouTube spre exemplu materialele care au legătură cu Covid şi sunt considerate înşelătoare sunt de obicei însemnate ("flagged") cu un mesaj. Lucrurile au început să se complice pentru Rogan atunci când la începutul lui 2022 270 de doctori şi oameni de ştiinţă au semnat o petiţie pentru a cerere celor de la Spotify să "îl oprească pe Joe Rogan din a răspândi minciuni". Nu s-a rezolvat nimic cu acea petiţie iar pe final de lună ianuarie artistul Neil Young a anunţat că îşi retrage muzica de pe Spotify dacă Joe Rogan nu are podcastul oprit.

Mutiplul câştigător de premii Grammy şi pasionat de cauzele sociale şi politice, Neil Young s-a văzut nevoit să îşi scoată catalogul de pe platforma de streaming atunci când Spotify s-a aliniat cu Rogan. Pe 28 ianuarie 2022 aritstul soft rock Barry Manilow a ameninţat de asemenea Spotify cu boicotul pe aceeaşi temă. Posibil ca şi alţi artişti să reacţioneze la fel, ducând la o problemă reală pentru Joe Rogan, care a plecat de la YouTube fix pentru că se simţea cenzurat.

Povestea probabil nu se va opri aici.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31