Urmărește-ne în Social Media

Neil Young + Promise Of The Real - Almost Always

Neil Young meditează asupra sensului vieții pe fundalul unui videoclip aparent simplu, dar bogat în semnificații. Noul single al artistului canadian se numește ”Almost Always” și este înregistrat în colaborare cu trupa rock americană Promise Of The Real.

Ajuns la vârsta de 72 de ani, Neil Young ne vorbește despre diferite etape ale vieții, despre schimbare și idealuri. ”Almost Always” frământările sale se pierd în rutina zilnică, prezente în mintea sa suficient pentru a scrie totuși această piesă.

Noul single este extras de pe albumul ”The Visitor”, cel de-al 39-lea material de studio al lui Neil Young și cel de-al doilea lansat în colaborare cu trupa americană Promise of the Real. Discul a fost lansat pe 1 decembrie 2017, fiind precedat de single-urile "Children of Destiny" și "Already Great".

Toate piesele de pe albumul ”The Visitor” sunt compuse de Neil Young și înregistrate la Shangri La Studio și Capitol Studios.

Tracklist ”The Visitor” - Neil Young + Promise Of The Real:

  1. "Already Great"
  2. "Flying by Night Deal"
  3. "Almost Always"
  4. "Stand Tall"
  5. "Change of Heart"
  6. "Carnival"
  7. "Diggin' a Hole"
  8. "Children of Destiny"
  9. "When Bad Got Good"
  10. "Forever"

Anterior acestui album, Neil Young a lansat discul ”Peace Trail”, ce a inclus single-urile ”Indian Givers” și ”Peace Trail”.

Comentarii