Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir

Videoclip oficial: Negură Bunget & Thy Veils - Marea Cea Mare

Negură Bunget și Thy Veils au lansat videoclipul noului single ”Marea Cea Mare”. Piesa este extrasă de pe albumul "ZI", lansat de Negură Bunget în luna septembrie.

Marea Cea Mare” este ultima piesă din tracklistul noului disc Negură Bunget, un single ce a primit cronici foarte bune din partea publicațiilor de profil.

”[…] ”Marea Cea Mare” prezintă albumul (”Zi”) aproape perfect. Dacă ar fi să asculți o singură piesă de pe acest album pentru a-l rezuma, ar fi această piesă. Abundă în momente de o imensă frumusețe […] ” – The Revival Music

Piesa este acompaniată de un videoclip regizat Daniel Dorobanțu în colaborare cu Sarah Bleich.

Marea Cea Mare” este înregistrată împreună cu Thy Veils, proiect fondat în 1995 de Daniel Dorobanțu, un pionier în muzica ambientală din România. Discografia proiectului înseamnă 6 albume de studio și un DVD cu eseuri video-ambient non-narative. De-a lungul timpului Thy Veils a colaborat cu mulți artiști și a compus muzică pentru diferite filme, devenind în scurt timp un nume respectat în scena artistică internațională de specialitate. În plus, arta vizuală a lui Daniel Dorobanțu este prezentă în colecția permanentă de la Ars Electronica Center, din Linz (Austria). Acesta este unul dintre cele mai importante centre de expunere a artei electronice din lume şi, totodată, un laborator al artei electronice contemporane, situat la confluenţa dintre artă, tehnologie şi societate.

Citește mai multe despre Negură BungetThy Veils
Videoclipuri cu Negură BungetThy Veils
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE