Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019

Videoclip oficial: Negură Bunget & Thy Veils - Marea Cea Mare

Negură Bunget și Thy Veils au lansat videoclipul noului single ”Marea Cea Mare”. Piesa este extrasă de pe albumul "ZI", lansat de Negură Bunget în luna septembrie.
Urmărește-ne pe

Marea Cea Mare” este ultima piesă din tracklistul noului disc Negură Bunget, un single ce a primit cronici foarte bune din partea publicațiilor de profil.

”[…] ”Marea Cea Mare” prezintă albumul (”Zi”) aproape perfect. Dacă ar fi să asculți o singură piesă de pe acest album pentru a-l rezuma, ar fi această piesă. Abundă în momente de o imensă frumusețe […] ” – The Revival Music

Piesa este acompaniată de un videoclip regizat Daniel Dorobanțu în colaborare cu Sarah Bleich.

Marea Cea Mare” este înregistrată împreună cu Thy Veils, proiect fondat în 1995 de Daniel Dorobanțu, un pionier în muzica ambientală din România. Discografia proiectului înseamnă 6 albume de studio și un DVD cu eseuri video-ambient non-narative. De-a lungul timpului Thy Veils a colaborat cu mulți artiști și a compus muzică pentru diferite filme, devenind în scurt timp un nume respectat în scena artistică internațională de specialitate. În plus, arta vizuală a lui Daniel Dorobanțu este prezentă în colecția permanentă de la Ars Electronica Center, din Linz (Austria). Acesta este unul dintre cele mai importante centre de expunere a artei electronice din lume şi, totodată, un laborator al artei electronice contemporane, situat la confluenţa dintre artă, tehnologie şi societate.

Citește mai multe despre Negură BungetThy Veils
Videoclipuri cu Negură BungetThy Veils
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE