Urmărește-ne în Social Media

NAZARETH - Tattooed On My Brain

Trupa scoțiană NAZARETH revine anul acesta cu un nou material de studio. Primul single extras este ”Tattooed On My Brain”, piesă ce denumește cel de-al 24-lea album al trupei și marchează totodată venirea vocalistului Carl Sentance (ex-PERSIAN RISK).

Pete Agnew, basistul și fondatorul trupei NAZARETH, este conștient că albumul "Tattooed On My Brain" va fi privit cu scepticism în primă instanță, dar speră că vor trece de schimbările de lineup și va aprecia calitatea noului disc.

"Ceea ce știu și mă aștept să se întâmple cu acest album, din cauza noului lineup, este că va fi sub ochiul cel mai critic de până acum, din toată istoria trupei NAZARETH, și apoi, sper eu, va fi considerat cel mai bun album al formației din întreaga carieră", a declarat Pete Agnew.

"Tattooed On My Brain" marchează venirea noului solist Carl Sentance, care schimbă complet energia trupei.

"Poți să schimbi orice membru al trupei și să te menții cam în aceeași direcție, dar nimic nu schimbă atât de radical sound-ul, stilul și abordarea unei noi formații așa cum o face venirea unui nou vocalist”, a adăugat Pete Agnew.

Așadar, cu un sound reîmprospătat de cooptarea lui Carl Sentance, ce a cântat înainte în trupa PERSIAN RISK, NAZARETH ne intrigă cu un prim videoclip, filmat pentru piesa titulară a discului. Albumul va fi lansat pe piață pe 12 octombrie.

Tracklist "Tattooed On My Brain" - NAZARETH:

 1. Never Dance With The Devil
 2. Tattooed On My Brain
 3. State Of Emergency
 4. Rubik's Romance
 5. Pole To Pole
 6. Push
 7. The Secret Is Out
 8. Don't Throw Your Love Away
 9. Crazy Molly
 10. Silent Symphony
 11. What Goes Around
 12. Change
 13. You Call Me
Comentarii