Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: The National - Carin at the Liquor Store

Unul dintre numele apreciate din zona indie, The National a lansat o baladă numită "Carin at the Liquor Store". Piesa primeşte un videoclip capturat pe baza unui filtru stil "negativ de film".

"Carin at the Liquor Store" este al treilea single de pe viitorul album al trupei din Ohio. Viitorul LP vine pe 8 septembrie şi poartă numele de "Sleep Well Beast". Piesa cea nouă abundă de pian şi de melancolie, intrând în reverie spre final cu un solo cu multe efecte de pedală. Precedentele două single-uri au fost "Guilty Party" şi "The System Only Dreams in Total Darkness".

Americanii au înregistrat noul album la Long Pond Studio, din Hudson Valley, în New York. Melodia pe care o puteţi asculta aici a primit o premieră acustică în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de pe Beats 1, pentru ca apoi să primească şi acest clip. Au trecut 4 ani de când trupa ne-a încântat cu un material discografic, "Trouble Will Find Me". Acesta a avut şi câteva piese pe care le-am auzit la Summer Well 2014, când ne-au vizitat indie rockerii.

Liderul The National, Matt Berninger a avertizat că noul album este foarte întunecat şi că ar putea surprinde unii fani. Muzicienii pregătesc un turneu de susţinere a pieselor noi, care îi va duce în Marea Britanie şi Europa, dar şi înapoi în America de Nord. Cu sesiuni de înregistrare care au avut loc şi în Berlin, Paris sau Los Angeles, un sunet eclectic şi sintetizat al melancoliei acelor metropole e garantat.

Casey Reas a regizat toate clipurile pentru single-urile lansate până acum, iar cel nou a fost filmat de "La Blogotheque" şi editat de Matthew Miller. O piesă care ne duce în visare tomnatică, tocmai când frunzele au început să ruginească.

Citește mai multe despre The National
Videoclipuri cu The National
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE