Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Nate Ruess - Nothing Without Love

Nate Ruess, vocalistul trupei Fun., a lansat primul single solo, ”Nothing Without Love”. Piesa ocupă un loc special în viața artistului, versurile vorbind despre emoții ce i-au ghidat mereu drumul lui Nate.

”Bună. A trecut ceva timp de când nu am mai vorbit. M-am gândit că aș fi bucuros să iau o pauză de la înregistrarea primului meu album solo pentru a vă oferi câteva detalii despre piesa pe care o veți asculta. Lucrurile stau așa: melodia se numește ”Nothing Without Love”. Compun foarte multe dintre piese dezvoltând idei care îmi vin noaptea, în timp ce dorm, sau atunci când sunt la volan. Ideea pentru piesa asta mi-a venit în timp ce eram la duș. A fost înregistrată împreună cu Jeff Bhasker și Emile Haynie (cu care am lucrat și pentru ”Some Nights”, "Just Give Me A Reason" și "Headlights"). (...) Aceasta este probabil piesa mea preferată dintre toate cele compuse până acum. Aceasta este melodia pe care am ascultat-o cel mai mult pe repeat. Nu pot să-mi dau seama exact ce anume o face atât de specialp pentru mine. Ceea ce mă face să o iubesc și mai mult”, a transmis Nate Ruess fanilor săi de pe Facebook.

Mesajul vocalistului se încheie cu mulțumiri adresate celor care i-au fost și îi sunt alături necondiționat.

”Vă mulțumesc foarte mult pentru răbdare și pentru faptul că mă acceptați așa cum sunt. Iubesc ceea ce fac. Și nu aș putea să fac asta fără voi. Sper să vă placă piesa la fel de mult cât îmi place mie. Ne auzim în curând.”

Nothing Without Love” este primul single extras de pe albumul de debut solo al lui Nate Ruess. Discul va fi lansat pe piață anul acesta.

Citește mai multe despre Nate Ruess
Videoclipuri cu Nate Ruess
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE