Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Natasha Bedingfield - Hope

Natasha Bedingfield a lansat videoclipul noului single "Hope". Piesa susține inițiativa umanitară ”hope & grace”, un procent din vânzările melodiei mergând către persoane cu probleme de sănătate mintală.

Natasha Bedingfield încearcă să readucă speranța în viața celor împovărați de probleme printr-o piesă cu un mesaj pozitiv, bazat pe ideea de solidaritate. Noul single "Hope" este dedicat celor 450 de milioane de persoane (la nivel internațional) care se confruntă cu probleme de sănătate mintală, melodia fiind compusă pentru a susține campania umanitară ”hope & grace”.

"Noua mea piesă “Hope” vorbește despre cât de puternică este speranța. Împărtășiți această speranță cu cei apropiați atunci când au nevoie de ajutor. Cu toții avem nevoie să ne reamintim că până și cele mai întunecate nopți pot deveni dimineți luminoase. Să fim solidari cu cei din jur pentru a renaște speranța acolo unde aceasta lipsește. Nu subestimați puterea de a înainta pe care speranța v-o poate da." - Natasha Bedingfield

Propunerea înregistrării piesei "Hope" a venit din partea brandului de cosmetice Philosophy, care și-a redirecționat un procent din vânzări către campania ”hope & grace”. Parteneriatul cu Natasha Bedingfield pentru înregistrarea acestui single vine astfel în consolidarea unui mesaj important, transmis de Philosophy prin activitatea sa: frumusețea pornește din interior”.

Noul single "Hope" poate fi deja achiziționat de pe iTunes, 20% din vânzări urmând a fi direcționate prin inițiativa ”hope & grace” către persoane cu probleme de sănătate mintală

Citește mai multe despre Natasha Bedingfield
Videoclipuri cu Natasha Bedingfield
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE