Urmărește-ne în Social Media

Nas - Rare

Nas continuă să lanseze muzică și să impresioneze criticii cu revenirea sa neașteptată. "Rare" este un single cu greutate, cu versuri ce explorează limitele pe care ni le impunem singuri.

Pandemia a fost, se pare, o perioadă prolifică pentru rapper-ul american Nas. Cu un album lansat în 2020 - "King's Disease", ce i-a adus primul premiu Grammy (pentru "Cel mai bun album rap al anului ") din carieră, Nas revine anul acesta cu cea de-a doua parte a acestui proiect - "King's Disease II". Single-ul "Rare" este primul extras de pe acest LP și este o piesă despre bătăliile interioare pe care le putem câștiga numai dacă înțelegem cine suntem cu adevărat. Creativitatea este forma de escapism de care avem nevoie cu toții pentru a ne depăși limitele, iar atunci când te afli în vârful piramidei, devine tot mai greu să rămâi relevant. Nas concluzionează cu versul: "You are your only opponent" (Tu ești singurul tău oponent), metafora jocului de șah pe care a rămas o singură piesă completându-i mesajul. Clipul este regizat de Savannah Setten și pune în imagini toate gândurile lui Nas, ce au dat naștere acestei piese.

Pe albumul "King's Disease II", lansat pe 6 august, se regăsesc 15 piese. Discul conține două colaborări demne de luat în seamă, cu Eminem și Ms. Lauryn Hill. Albumul a primit deja review-uri excelente din partea NME și The Independent, părând să continue curba ascendentă începută cu LP-ul precedent.

Tracklist "King's Disease II" - Nas:

 1. The Pressure
 2. Death Row East
 3. 40 Side
 4. EPMD 2 feat. Eminem & EPMD
 5. Rare
 6. YKTV feat. A Boogie Wit da Hoodie & YG
 7. Store Run
 8. Moments
 9. Nobody feat. Ms. Lauryn Hill
 10. No Phony Love feat. Charlie Wilson
 11. Brunch on Sundays feat. Blxst
 12. Count Me In
 13. Composure feat. Hit-Boy
 14. My Bible
 15. Nas Is Good

PUBLICITATE
Comentarii