Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Narcotic Sound and Christian D - Unidos pela Musica

Urmărește videoclipul "Unidos pela Musica", un manifest al prieteniei și muzicii semnat de Narcotic Sound and Christian D.

Narcotic Sound and Christian D a lansat videoclipul oficial pentru "Unidos pela Musica", o piesă dance cu influențe deep house și cu teme de saxofon. Melodia este însoțită de o surpriză - versurile în limba portugheză, cu care cei doi s-au consacrat.

Având un mesaj inspirațional, videoclipul "Unidos pela Musica" amintește că în cadrul călătoriei prin viață, cele mai frumoase prietenii se leagă cu ajutorul muzicii. Muzica este cel mai puternic liant între oameni, iar piesa "Unidos pela Musica" poate fi considerată un imn al prieteniilor și al relațiilor construite cu cea mai sinceră și simplă modalitate de a vorbi.

Secevență din videoclipul Unidos pela Musica - Narcotic Sound and Christian D

Secevență din videoclipul Unidos pela Musica - Narcotic Sound and Christian D

"Suntem aceeasi energie, uniți de muzică. Pentru că muzica unește suflete, mixează culori, provoacă simțuri. În ecuații simple, descoperă-i esența - Ascult-o! Simte-o! Trăiește-o!", declară Marius Mirică (Narcotic Sound)

Narcotic Sound and Christian D este un proiect românesc de muzică dance și house, fiind lansat în 2008. După o perioadă în care s-au axat pe piese cu versuri în limba engleza sau în limba română, Narcotic Sound & Christian D revin la o melodie cu versuri în portugheză, reintrând în sfera care i-a consacrat, alături de "Mamasita", "Danca Bonito" sau "Poesia de Amor". Trupa a fost nominalizată de "Hit Yourself" printre proiectele dance europene ale anului 2010.

Citește mai multe despre Narcotic SoundNarcotic Sound and Christian D
Videoclipuri cu Narcotic SoundNarcotic Sound and Christian D
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE