Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Narcotic Sound and Christian D feat Andreea Bănică - Ale

Narcotic Sound & Christian D împreună cu Andreea Bănică au lansat prima lor piesă în limba franceză - ”Ale”, cu un sound fresh și plin de energie pentru o vară colorată.

Narcotic Sound and Christian D și Andreea Bănică au lansat videoclipul melodiei "Ale", o super colaborare și prima piesa cu versuri în limba franceză pentru ei.

În stilul caracteristic Narcotic Sound and Christian D: energie, sound fresh, voci dinamice, single-ul "Ale" te duce cu gândul la o vară în care predomină culorile tari, un vibe pozitiv și senzualitatea mișcărilor de dans.

Single-ul este compus de către Marius Mirică (Narcotic Sound) și Christian D, în studiourile Narcotic Creation, locul în care cei doi băieți au compus și single-urile anterioare - "Te iubesc", "Labirint de sentimente", "Mamasita", "Poesia de amor", "Danca Bonito". Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 24 de ore pe o plajă pustie din nordul litoralului românesc, iar la realizarea lui au lucrat peste 40 de oameni. De producția și regia videoclipului s-au ocupat SAN, Ionuț Trandafir, Iankoo și Marius Mirică.

"Ne-au invadat "mamasitele" și am pornit într-o aventură muzicală. Ne-a însoțit și Andreea Bănică, fapt ce ne bucură foarte mult. Vă invităm și pe voi în călătoria numită 'Ale' ", declară Marius Mirica (Narcotic Sound).

Pe lângă plăcerea de a filma la malul mării, echipa a întâmpinat și câteva probleme, cu sperieturi și amuzamente. Pe lângă greutatea și înălțimea cuburilor pe care le-au folosit și gestionarea acestora, băieții si fetele au fost atacati de o armata de tantari care, probabil, si-ar fi dorit sa apara si ei in videoclipul "Ale".

Andreea Banică a colaborat recent cu artistul brazilian Aggro Santos pentru single-ul "Red Lips" și au filmat un videoclip în Miami, alături de unul dintre cei mai de succes regizori internaționali. Mai mult, în luna mai a acestui an, Andreea a lansat single-ul „Doi”, feat Kaira, o poezie vizuală despre una dintre cele mai importante valori ale existenței: prietenia.

Citește mai multe despre Andreea BănicăNarcotic Sound and Christian D
Videoclipuri cu Andreea BănicăNarcotic Sound and Christian D
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE