Urmărește-ne în Social Media

N.O.R. - Şoapte

Trupa de rock alternativ N.O.R. din Oradea a lansat videoclipul noului single ”Şoapte”. Piesa este extrasă de pe EP-ul de debut al formației, "Între furtuni".

"Şoapte" este cel de-al patrulea videoclip N.O.R., primele fiind "Give me a sign" (februarie 2013), "În somn" (octombrie 2013) şi "Piesa 9" (decembrie 2014), cele trei adunând pâna în prezent peste 30.000 de vizualizari pe YouTube. Melodia "Şoapte" se regăsește pe EP-ul de debut N.O.R, "Între furtuni", apărut sub forma unui demo în ianuarie 2015. Materialul conține 5 piese originale.

Partea vizuală a videoclipului este opera artistei grafice Teréz Matza din Oradea, care s-a ocupat atât de ilustrație cât şi de partea de animație. Înregistrările melodiei s-au desfășurat la Oradea, în studiourile Postanalog (vocile, toba şi bassul; inginer sunet Marcel Floruț) şi Prosoundstudio (chitările; inginer sunet Alex Ardelean). Mixajul şi masterul sunt semnate de Marius Costache, Studio 148 Bucureşti.

N.O.R. este o formație românească de rock alternativ, fondată în 2012 la Oradea, odată cu reunirea actualilor membri din diverse proiecte rock anterioare. Componența actuală este: Paul Halasz (voce, chitară), Raul Oros (chitară, voce), Marius Meczinger (chitară, voce), Cristi “Copex” (bass, voce) şi Lucian Hulban (tobe, voce).

Formația a debutat în 10 noiembrie 2012 la Moszkva Café din Oradea. Popularitatea trupei a crescut treptat, în acest moment N.O.R. fiind un nume cunoscut în rock-ul alternativ românesc. În anul 2014, N.O.R. a avut 15 concerte, majoritatea la festivalurile importante de gen din România dar şi câteva gig-uri în cluburi din vestul țării.

Anul 2015 a început bine din punct de vedere concertistic pentru N.O.R., cu o serie de 5 concerte în perioada ianuarie-aprilie, în compania unor nume mari din metalul/rock-ul românesc: Decease, Ska-nk, Bucovina şi Implant pentru Refuz, dar și cu un show solo de peste 2 ore la lansarea sezonului moto Black Eagles MC.

În perioada următoare, N.O.R. are programate 4 concerte:

  • 15 Mai – Timişoara, Jazzissimo Pub, cu Mere
  • 16 Mai – Cluj-Napoca, Flying Circus, cu Bucovina
  • 29 mai – Oradea, Abyss Metal&Rock Pub, semifinala GBOB Romania Crișana/Maramureș
  • 31 Mai – Cetatea Oradea, la Grill Fest & Rock
Comentarii