Urmărește-ne în Social Media

Mylène Farmer, Sting - Stolen Car

”Stolen Car”, o piesă inclusă inițial pe albumul lui Sting, “Sacred Love“, a fost înregistrată într-o nouă versiune, împreună cu Mylène Farmer. Noul single are acum versuri atât în engleză, cât și în franceză, fiind inclus pe albumul “Interstellaires“ al artistei.

Mylène Farmer, artista de origine canadiană cunoscută pentru piese precum "Désenchantée", "Pourvu qu'elles soient douces", "Sans contrefaçon" sau "Libertine", a colaborat cu Sting pentru o nouă versiune a piesei ”Stolen Car”. Lansată inițial în 2003 și inclusă pe albumul “Sacred Love“ al lui Sting, melodia este interpretată acum în duet, cu un plus de senzualitate și emoție. Noul single vine însoțit de un videoclip în regia lui Bruno Aveillan, ce evidențiază naturalețea cu care cei artiști se completează reciproc.

Stolen Car” se regăsește pe noul album Mylène Farmer"Interstellaires", programat pentru lansare pe 6 noiembrie. Acesta este cel de-al 10-lea album din cariera sa.

Tracklist "Interstellaires" - Mylène Farmer:

 1. "Interstellaires"
 2. "Stolen Car"
 3. "À rebours"
 4. "C'est pas moi"
 5. "Insondables"
 6. "Love Song"
 7. "Pas d'access"
 8. "I Want You to Want Me"
 9. "Voie lactée"
 10. "City of Love"
 11. "Un jour ou l'autre"
Mylene Farmer - "Interstellaires" (copertă album)

Mylene Farmer - "Interstellaires" (copertă album)

Mylène Farmer s-a născut în Canada, Quebec, stabilindu-se în Franța la vârsta de 8 ani, odată cu mutarea familiei sale la Paris. Și-a început cariera în muzică în anii '80, până în prezent reușind să vândă peste 30 de milioane de albume doar pe teritoriul Franței.

Comentarii