Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Mudcrutch - I Forgive It All

Mudcrutch, trupa cu care Tom Petty și-a câștigat popularitatea, a lansat un nou single, intitulat ”I Forgive It All”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Sean Penn, în care Anthony Hopkins este distribuit în rol principal.

2016 se dovește încă o dată un an al revenirilor muzicale. Trupa de country rock Mudcrutch, înființată de Tom Petty și Tom Leadon în 1970, a lansat în luna mai cel de-al 2-lea abum de studio. Intitulat ”Mudcrutch 2”, discul a fost produs de Tom Petty, împreună cu Mike Campbell și Ryan Ulyate. Discul a venit la o distanță de 8 ani de la primul LP, ”Mudcrutch”, apărut abia în 2008, în ciuda popularității lui Petty. Înaintea acestui album, formația a lansat de altfel un singur single, "Depot Street", activitatea trupei fiind întreruptă apoi din 1975 până în anii 2000.

Cel mai recent single extras de pe noul album ”Mudcrutch 2” se numește ”I Forgive It All”. Melodia este prezentată publicului împreună cu un videoclip cinematic, regizat de Sean Penn. Personajul principal este interpretat de reputatul actor Anthony Hopkins. Acesta retrăiește în clip amintiri apăsătoare din perioada Marii Depresiuni (1929). Acceptarea și depășirea acestor momente dramatice sunt ideile esențiale ale piesei, evidențiate și în video prin interpretarea dramatică a lui Anthony Hopkins.

Citește mai multe despre Mudcrutch
Videoclipuri cu Mudcrutch
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE