Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Mudcrutch - I Forgive It All

Mudcrutch, trupa cu care Tom Petty și-a câștigat popularitatea, a lansat un nou single, intitulat ”I Forgive It All”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Sean Penn, în care Anthony Hopkins este distribuit în rol principal.

2016 se dovește încă o dată un an al revenirilor muzicale. Trupa de country rock Mudcrutch, înființată de Tom Petty și Tom Leadon în 1970, a lansat în luna mai cel de-al 2-lea abum de studio. Intitulat ”Mudcrutch 2”, discul a fost produs de Tom Petty, împreună cu Mike Campbell și Ryan Ulyate. Discul a venit la o distanță de 8 ani de la primul LP, ”Mudcrutch”, apărut abia în 2008, în ciuda popularității lui Petty. Înaintea acestui album, formația a lansat de altfel un singur single, "Depot Street", activitatea trupei fiind întreruptă apoi din 1975 până în anii 2000.

Cel mai recent single extras de pe noul album ”Mudcrutch 2” se numește ”I Forgive It All”. Melodia este prezentată publicului împreună cu un videoclip cinematic, regizat de Sean Penn. Personajul principal este interpretat de reputatul actor Anthony Hopkins. Acesta retrăiește în clip amintiri apăsătoare din perioada Marii Depresiuni (1929). Acceptarea și depășirea acestor momente dramatice sunt ideile esențiale ale piesei, evidențiate și în video prin interpretarea dramatică a lui Anthony Hopkins.

Citește mai multe despre Mudcrutch
Videoclipuri cu Mudcrutch
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE