Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Mudcrutch - I Forgive It All

Mudcrutch, trupa cu care Tom Petty și-a câștigat popularitatea, a lansat un nou single, intitulat ”I Forgive It All”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Sean Penn, în care Anthony Hopkins este distribuit în rol principal.

2016 se dovește încă o dată un an al revenirilor muzicale. Trupa de country rock Mudcrutch, înființată de Tom Petty și Tom Leadon în 1970, a lansat în luna mai cel de-al 2-lea abum de studio. Intitulat ”Mudcrutch 2”, discul a fost produs de Tom Petty, împreună cu Mike Campbell și Ryan Ulyate. Discul a venit la o distanță de 8 ani de la primul LP, ”Mudcrutch”, apărut abia în 2008, în ciuda popularității lui Petty. Înaintea acestui album, formația a lansat de altfel un singur single, "Depot Street", activitatea trupei fiind întreruptă apoi din 1975 până în anii 2000.

Cel mai recent single extras de pe noul album ”Mudcrutch 2” se numește ”I Forgive It All”. Melodia este prezentată publicului împreună cu un videoclip cinematic, regizat de Sean Penn. Personajul principal este interpretat de reputatul actor Anthony Hopkins. Acesta retrăiește în clip amintiri apăsătoare din perioada Marii Depresiuni (1929). Acceptarea și depășirea acestor momente dramatice sunt ideile esențiale ale piesei, evidențiate și în video prin interpretarea dramatică a lui Anthony Hopkins.

Citește mai multe despre Mudcrutch
Videoclipuri cu Mudcrutch
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE