Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: The Motans - Friend Zone

The Motans ne defineşte ideea de "Friend Zone" în piesa cu acelaşi nume, care tocmai a debutat. Primeşte un videoclip care spune o poveste de când lumea: el o place, ea nu chiar şi asta se lasă cu "friend zone".

Denis Roabeş, aka The Motans este protagonistul acestui clip, blocat într-o buclă care se repetă iar şi iar. E clasicul party adolescentin cu bisericuţe şi oameni care tocmai se cunosc prima oară. Atunci când tânărului îndrăgostit nu îi iese fermecarea domnişoarei timpul se dă înapoi şi e momentul pentru încă o încercare. "Friend Zone" are textul scris de Denis Roabeş, iar muzica este compusă de către Denis, Alex Cotoi şi Ali Said.

De producţie şi master s-a ocupat Alex Cotoi. Bogdan Păun este regizorul clipului, un veritabil "Ziua Cârtiţei" în versiunea romantică, a eternului naiv şi loser, care vrea să câştige inima fetei măcar de această dată. The Motans vine după o lună noiembrie prolifică, atunci când lansa piesa "Lilith" în colaborare cu Keed. Melodia a avut premiera pe 16 noiembrie în cadrul concertului de la Hard Rock Cafe al trupei.

"Motanii" revin la Hard Rock Cafe luna viitoare, poate cu piese noi, cine ştie. Denis Roabeş a vorbit despre inspiraţie pentru Infomusic în cadrul unui interviu realizat în octombrie şi am aflat că lucrează la 3 albume în paralel.

A colaborat cu INNA pe "Nota de Plată" dar şi cu Irina Rimes şi Keed în ultimul an. Romantic incurabil, Denis spune poveşti sentimentale cu fiecare release, dovedind o sensibilitate unic abordată faţă de alţi artişti locali sau de peste Prut.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Motans
Videoclipuri cu The Motans
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE