Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Morrissey - Spent the Day in Bed

Morrisey face ceea ce ne dorim cu toţii într-o zi leneşă de toamnă: îşi petrece toată ziua în pat... sau pe un scaun. Are şi o melodie pe această temă, cu numele de "Spent the Day in Bed", cu un videoclip tipic, pe care îl puteţi vedea mai jos.

A-ţi petrece ziua în pat nu e neapărat semn de apatie la situaţia actuală a lumii, Morrissey insistând că ar fi cazul să nu mai deschidem televizorul. "Stop watching the news" cântă vocea de aur de la The Smits pe "Spent the Day in Bed". Deşi noul clip îl prezintă pe rockerul devenit exponent al veganismului ancorat de un scaun de pe care nu se ridică, el emană o energie unică.

Regia acestui clip îi aparţine lui Sophie Muller, iar noul single este extras de pe albumul "Low in High School", care va debuta pe 17 noiembrie. Este o piesă cu accente de mizantropie, un imn al egoismului şi închiderii în cochilia proprie. Morrissey vrea să se izoleze practic de zgomotul lumii din jur, de autobuze şi de trenuri, dar şi de stres.

Practic vrea să "chiulească de la şcoală", în versiunea omului de 50+ ani. Noul LP este primul al artistului diin 2014 încoace, iar evident tematica politică va fi la loc de cinste. Anumite melodii de pe noul disc au fost descrise ca "furie în sânge". La finalul acestei luni britanicul porneşte într-un turneu american, acolo unde The Smiths au fost foarte apreciaţi în anii 80 şi nu numai.

Morrissey a avut mereu o pasiune pentru a proiecta o imagine de om rănit, de lovit al sorţii. Apărea chiar şi în floarea vârstei cu aparat auditiv, ochelari cu dioptrii mari şi bandaje pline de sânge. Ca atare blocajul în scaunul cu rotile din "Spent the Day in Bed" vine să completeze obsesia pentru deteriorarea corporală pe măsură ce trec anii.

Morrissey ne-a vizitat prima oară în 2015, când a cântat la Bucureşti timp de 2 ore. Vezi galeria de poze de la concert!

Citește mai multe despre Morrissey
Videoclipuri cu Morrissey
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE