Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Morrissey - Kiss Me A Lot

Dacă vă era dor să vedeți un clip care să vă surprindă și să vă facă sa vă întrebați dacă lucrurile au vreun sens în el sau nu, vă invităm să vizionați noul clip al lui Morrissey pentru piesa "Kiss Me A Lot" și să observați dacă aduce această reacție sau alta.

Cântărețul britanic Morrissey a scos la iveală un nou videoclip, pentru piesa "Kiss Me A Lot", extrasă de pe albumul "World Peace Is None Of Your Business". Cu siguranță acest clip a venit ca o surpriză pentru oricine l-a vizionat, intențiile sale fiind foarte neclare.

Cea mai mare parte a clipului o constituie o filmare de proastă calitate a unei reprezentații live dată de Morrissey și trupa sa, în care observăm print-o mișcare de cameră tremurândă cum artistul se manifestă stând într-un punct fix și vânturându-și mâinile în stilul anilor '80. Din când în când sunt intercalate imagini cu două domnișoare foarte arătoase, îmbrăcate doar în lenjerie intimă sau chiar seminude, care fac mișcari subtile, fredonează refrenul piesei și au scris pe piele mesajul "Kiss me a lot" în diferite limbi, inclusiv limba română, după cum puteți vedea în fotografie, pe brațul drept al domnișoarei.

Morrissey

Nu știm dacă Morissey a intenționat să transmită vreun mesaj prin acest clip sau pur și simplu regizorul a făcut ceva la întâmplare, cert este că suntem nerăbdători să auzim și alte păreri. Voi ce credeți?

Citește mai multe despre Morrissey
Videoclipuri cu Morrissey
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE