Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Morrissey - Jacky's Only Happy When She's Up on the Stage

La 3 săptămâni după lansarea single-ului "Jacky's Only Happy When She's Up on the Stage", Morrissey ne oferă şi un videoclip pentru creaţia sa. Piesa este extrasă de pe albumul "Low în High School", disponibil acum pe piaţă.

Carismaticul Morrissey pozează în participant la o emisiune de varietăţi ca pe vremuri în acest videoclip. "Jacky's Only Happy When She's Up on the Stage" concentrează toată furia şi angoasa solistului The Smiths cu privire la Brexit şi problemele Marii Britanii. Celebrul muzician dansează în stil propriu, ca şi cum nimeni nu l-ar privi, însoţit de dansatori de acompaniament care fac faimosul "shuffle".

Muzicianul arată plin de viaţă în acest videoclip, în comparaţie cu ultimul său release video, în care apărea într-un cărucior cu rotile. În acelaşi material îl vedeam pe jucătorul de fotbal Joey Barton împingându-l pe solistul imobilizat şi mutându-l de colo-colo. Cei pasionaţi de cultura anilor '70 şi '80 vor găsi în clipul pentru "Jacky" aluzii la emisiuni de pe vremuri de la televiziunile americane precum "Americand Bandstand" sau "Soul Train".

Regia îi aparţine lui Robert Hales, care a colaborat cu Jack White, Justin Timberlake şi Miley Cyrus. Moz şi-a lansat cel mai nou disc în luna noiembrie, primul său LP solo de la "World Peace Is None Of Your Business", care a apărut în 2014. Această toamnă a marcat debutul unui turneu al vocalului The Smiths, care îşi promovează melodiile noi în Marea Britanie şi Statele Unite.

Morrissey a avut parte de o controversă luna trecută, atunci când a părut să îl apere pe Kevin Spacey după acuzaţiile de hărţuire aduse de multiple persoane. După câteva încercări de a remedia declaraţiile, muzicianul a jurat că nu va mai oferi interviuri în print. Moz a cântat în România în toamna lui 2015, oferind un show extravagant de 2 ore la Sala Palatului.

Citește mai multe despre Morrissey
Videoclipuri cu Morrissey
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE