Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: Morandi - Keep You Safe

Morandi a lansat videoclipul noului single ”Keep You Safe”. Piesa este compusă și produsă de Andrei Ropcea (Randi) și Marius Moga. Pentru vizual, cei doi au lucrat pentru prima oară cu Anton Sandu (SAN), un regizor care a mai colaborat anterior cu Yanka, Shift și Adda.

La doi ani de la apariția single-ului ”Summer in December”, Morandi a revenit cu o nouă piesă, intitulată ”Keep You Safe”. Compusă de Randi și Moga și mixată și masterizată de Serj Mustețea, melodia îmbină sound-ul electro-dance cu influențe din zona muzicii populare românești.

Single-ul ”Keep You Safe” este acompaniat de un videoclip regizat de SAN, în care personajele principale sunt Alexia și Ștefan.

”Povestea are în prim-plan doi copii care pornesc într-o călătorie inițiatică. Am lucrat cu doi copii extraordinari, Alexia și Ștefan, care au adus bucurie și multe zâmbete pe platourile de filmare. Ne-a încercat un sentiment de nostalgie, parcă am retrăit momentele de la filmările Angels. Iar Alexia și Stefan au fost grozavi în rolurile lor, dar mai ales, au rezistat eroic la filmări. Este greu chiar și pentru un adult să stea ore în șir pe set, cu atât mai mult pentru niște copii de 11-12 ani”, a povestit Randi într-o postare de pe blogul său.

Pentru perioada următoare, Randi și Marius Moga pregătesc lansarea unui album aniversar Morandi. Duo-ul nu a anunțat încă data lansării, însă cel mai probabil discul va apărea pe piață anul viitor.

Morandi a lansat primul album, ”Reverse”, în 2005. Trupa s-a făcut remarcată de la primul single (”Love Me”), melodia ocupând locuri fruntașe în topurile de specialitate. A urmat albumul ”Mind Fields” (2006). Mai occidentală, muzica grupului a intrat rapid în topurile din Europa, piese ca ”Beijo La La” aducând colaborarea cu label-ul britanic Island UK. Cel mai recent disc, ”N3XT”, a fost lansat în 2007. Acesta cuprinde 14 piese, muzica și textul fiind semnate de Marius Moga și Randi, cu exceptia single-ului ”Reality & Dreams” (feat. Lisa), o creație a lui Mike Thomas.

Citește mai multe despre Marius MogaMorandiRandi
Videoclipuri cu Marius MogaMorandiRandi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE