Urmărește-ne în Social Media

Moonlight Breakfast - Bonjour

Moonlight Breakfast se alătură Campaniei Uncut, împreună cu Greenpeace Romania şi Pelicam – Festival Internaţional de film despre mediu şi oameni Kinecto Isobar Bucureşti şi Greenpeace Romania anunță implicarea celei de-a treia trupe în campania Uncut.ro, în colaborare cu Pelicam IFF. Mai multe detalii în articolul de mai jos.

Campania îşi propune să aducă notorietate asupra acestei mari probleme cu care se confruntă România – defrişarea pădurilor virgine şi, în acelaşi timp, convingerea românilor obişnuiţi să se implice într-o o acţiune de protecţie a pădurilor – fie că este vorba semnarea petiţiei ce însoteşte spotul campaniei sau de donaţii, implicări in campanii de plantare etc.

Urmând trupelor Coma și The Pixels, ce au filmat fiecare un clip pentru o piesă în care au integrat sunetele pădurilor virgine de la noi din țară, Moonlight Breakfast este formația-surpriză care a contribuit cu un clip filmat special în natură pentru piesa "Bonjour".

Videoclipul piesei a fost lansat pe 23 iunie în cadrul unui concert susținut de trupă la Tulcea, în cadrul festivalului de film despre mediu si oameni - Pelicam IFF. Festivalul Pelicam ediția a7-a, a avut loc între 21 şi 24 iunie în cele mai importante spaţii culturale din Tulcea: Centrul Cultural Jean Bart, Muzeul de Artă, Casa Avramide, Piaţa Civică şi campingul Pelicam pe malul lacului Ciuperca.

Toţi cei interesaţi sunt încurajaţi să semneze petiţia aici.

Uncut.ro este o platformă a Greenpeace România, realizată în parteneriat cu Kinecto Isobar Bucureşti, care pune la dispoziţia publicului un mix ambiental de sunete reale înregistrate în pădurile virgine din România, reunite în albumul intitulat Uncut. Această platforma face parte din campania de păduri a Greenpeace România, al cărei scop este acela de a promova un viitor în care să avem paduri mai multe şi mai bune decât cele de astăzi.

Videclipul a fost realizat de: Blue Cat Studio
Melodia a fost înregistrată de: Moonlight Breakfast

Comentarii