Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Videoclip oficial: Monoir & Osaka feat Brianna - The Violin Song

"The Violin Song", single-ul care a cucerit playlisturile din Balcani, are acum şi un videoclip, filmat pe litoralul bulgăresc al Mării Negre. Clipul a fost regizat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan, şi poate fi urmărit în articolul de mai jos.

Producătorul Cristian Tarcea a lansat în urmă cu câteva luni proiectul Monoir, iar acum, alături de Osaka si Brianna, ne surprinde cu videoclipul piesei - "The Violin Song".

Single-ul "The Violin Song" este compus de către Cristian Tarcea, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna şi foloseste un sample dintr-o piesa folclorică a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman. Videoclipul este regizat de către Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan şi a fost filmat pe parcursul unei zile pe malul bulgăresc al Mării Negre.

Pe lângă cele peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube, piesa "The Violin Song" este deja în playlisturile radiourile din ţara şi străinătate, dar şi pe primele poziţii în topurile Shazam din România, Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru etc.

Artist, compozitor şi producător, Cristian Tarcea a început să studieze muzica de la o vârstă fragedă. Încă din 2009, a reusit să cucerească topurile radiourilor din Turcia, iar în 2014 a revenit cu piesele "Zaynah", "Sing Loud" şi multe altele produse de către el, care au fost No. 1 în Balcani. În prezent, lucrează în propriul studio şi colaborează cu diverşi artişti, atât pe partea de compoziţie, cât şi pe producţie.

Citește mai multe despre Monoir
Videoclipuri cu Monoir
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE