Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Monoir & Osaka feat Brianna - The Violin Song

"The Violin Song", single-ul care a cucerit playlisturile din Balcani, are acum şi un videoclip, filmat pe litoralul bulgăresc al Mării Negre. Clipul a fost regizat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan, şi poate fi urmărit în articolul de mai jos.

Producătorul Cristian Tarcea a lansat în urmă cu câteva luni proiectul Monoir, iar acum, alături de Osaka si Brianna, ne surprinde cu videoclipul piesei - "The Violin Song".

Single-ul "The Violin Song" este compus de către Cristian Tarcea, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna şi foloseste un sample dintr-o piesa folclorică a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman. Videoclipul este regizat de către Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan şi a fost filmat pe parcursul unei zile pe malul bulgăresc al Mării Negre.

Pe lângă cele peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube, piesa "The Violin Song" este deja în playlisturile radiourile din ţara şi străinătate, dar şi pe primele poziţii în topurile Shazam din România, Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru etc.

Artist, compozitor şi producător, Cristian Tarcea a început să studieze muzica de la o vârstă fragedă. Încă din 2009, a reusit să cucerească topurile radiourilor din Turcia, iar în 2014 a revenit cu piesele "Zaynah", "Sing Loud" şi multe altele produse de către el, care au fost No. 1 în Balcani. În prezent, lucrează în propriul studio şi colaborează cu diverşi artişti, atât pe partea de compoziţie, cât şi pe producţie.

Citește mai multe despre Monoir
Videoclipuri cu Monoir
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE