Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Monoir & Osaka feat Brianna - The Violin Song

"The Violin Song", single-ul care a cucerit playlisturile din Balcani, are acum şi un videoclip, filmat pe litoralul bulgăresc al Mării Negre. Clipul a fost regizat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan, şi poate fi urmărit în articolul de mai jos.

Producătorul Cristian Tarcea a lansat în urmă cu câteva luni proiectul Monoir, iar acum, alături de Osaka si Brianna, ne surprinde cu videoclipul piesei - "The Violin Song".

Single-ul "The Violin Song" este compus de către Cristian Tarcea, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna şi foloseste un sample dintr-o piesa folclorică a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman. Videoclipul este regizat de către Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan şi a fost filmat pe parcursul unei zile pe malul bulgăresc al Mării Negre.

Pe lângă cele peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube, piesa "The Violin Song" este deja în playlisturile radiourile din ţara şi străinătate, dar şi pe primele poziţii în topurile Shazam din România, Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru etc.

Artist, compozitor şi producător, Cristian Tarcea a început să studieze muzica de la o vârstă fragedă. Încă din 2009, a reusit să cucerească topurile radiourilor din Turcia, iar în 2014 a revenit cu piesele "Zaynah", "Sing Loud" şi multe altele produse de către el, care au fost No. 1 în Balcani. În prezent, lucrează în propriul studio şi colaborează cu diverşi artişti, atât pe partea de compoziţie, cât şi pe producţie.

Citește mai multe despre Monoir
Videoclipuri cu Monoir
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE