Urmărește-ne în Social Media

Monoir x Iuliana Beregoi - Taka Taki

Monoir și Iuliana Beregoi colaborează pentru prima dată și lansează "Taka Taki", o piesă care sparge barierele genurilor muzicale, încorporând cu lejeritate mai multe influențe. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

De la primele acorduri, "Taka Taki" te invită într-o călătorie captivantă, unde se îmbină armonios ritmurile electronice și nuanțele orientale, rezultând o experiență muzicală cu totul aparte. Piesa a fost scrisă de Cătălin Dascălu, Cristian Tarcea, Irina Kupko, produsă de Cristian Tarcea, Alin Radu și aranjată de Alin Radu, Cristian Tarcea și Cătălin Dascălu. Videoclipul a fost regizat și filmat de Cristian Tarcea, Cristian Pistol, Cătălin Dascălu, alături de echipa de producție Ștefan-Radu Pădureano, Loredan și editat de Steezul.

Monoir, aka Cristian Tarcea, este un instrumentist, vocalist, compozitor și producător român. De asemenea, este creierul din spatele label-ului Thrace Music, unde se regăsesc artiști precum: Kate Linn, Brianna, Sandra N., Dharia, Iarina și mulți alții. Monoir este și producătorul unor piese de succes cum ar fi "Lost In Istanbul", "Sugar & Brownies", "Your Love", "The Violin Song", "Chameleon", "Perfect" și multe alte piese ce au strâns peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 30 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai apreciate artiste, vlogger-ițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, a atins performanțe remarcabile. Cu fani atât în România, cât și în Republica Moldova, artista a reușit să susțină două concerte sold out la Sala Palatului într-un singur an, alături de echipa ei de management și producție Mixton Music. Cu debutul în vlogging la doar 11 ani, canalul ei de YouTube a acumulat peste 1 milion de abonați.

În plus, Iuliana este și actriță, interpretând rolul principal în serialul "Lara". Proiectul a beneficiat și de lansarea filmului "Lara Aribelle și mâna destinului", difuzat la Kanal D și în toate cinematografele din România și Republica Moldova.

Comentarii