Urmărește-ne în Social Media

Monoir feat. Alexandra Stan - Save the night

Cine vrea să se agaţe de amintirile acestei veri acum că ne apropiem de miezul toamnei, poate savura noul hit al Alexandrei Stan, "Save the Night". Piesa este o colaborare cu Monoir şi ne aduce beat-uri văratice şi un videoclip exotic.

Alexandra admiră peisaje maritime de pe un yacht şi se plimbă pe străzile însorite ale Greciei în clipul acestui single. "Save The Night" are o percuţie tipică muzicii electronice, dar ineditul său îl reprezintă sample-ul de vioară excelent mixat cu vocea artistei. Monoir a dat lovitura cu piesa "The Violin Song", care a cunoscut succesul internaţional, iar acum a colaborat cu Alexandra Stan pentru acest track.

Muzica şi textul sunt compuse de către Monoir (Cristian Tarcea) şi Alexandra Stan, iar piesa este produsă de către Monoir. Muzicianul a declarat următoarele despre această colaborare:

O cunosc pe Alexandra de când aveam 16 ani şi mă bucur că după tot acest timp am reuşit să realizăm prima noastră colaborare. Într-o sesiune de studio, Alexandra mi-a cântat o bucăţică din strofă şi m-a inspirat, încât am spus: «Trebuie să facem piesa asta împreună!».

A fost de acord, iar de acolo a pornit totul. «Save the night» este un single care s-a lăsat aşteptat. Sper să vă placă şi să simţiţi energia pe care vrem să o împărtăşim cu voi.

Cei doi artişti au ceva în comun: faptul că provin din Constanţa şi ambii au fost încântaţi de acest featuring. Filmarea videoclipului a avut loc în Santorini, într-un mediu luminos, exotic şi încărcat de istorie. Alexandra Stan a filmat videoclipuri şi în zone mai inedite ale globului, precum Kuala Lumpur. Acolo a fost realizat materialul vizual pentru piesa "Boy oh Boy".

Tânăra artistă a bifat luna trecută o premieră în cariera sa: prima sa melodie în limba română, "Noi 2".

PUBLICITATE
Comentarii