Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Monica Odagiu - Dragoste n-are plural

Monica Odagiu, actriță și fostă concurentă la Vocea României, a lansat videoclipul piesei "Dragoste n-are plural". Versurile îi aparțin lui Vladimir Draghia, tot el ocupându-se de regia clipului.

După ce Ana, sora ei, a lansat piesa "Noi doi", Monica Odagiu scoate la lumină un single la fel de sentimental și frumos. "Dragoste n-are plural" se numește piesa ei și este compusă după o poezie a lui Vladimir Draghia, ce face parte din volumul cu același nume, "Dragoste n-are plural".

Compozitia beneficiaza si de un videoclip "Simplu și de suflet", după cum precizeaza Vladimir, care s-a ocupat de regia acestuia și a jucat rolul de îndrăgostit. Actorul a reusit să facă din materialul video de față un scurt metraj simplu cu un mesaj clar: iubire. Opțiunea pentru alb-negru sugerează faptul că dragostea este simplă, pură și frumoasă.

Monica Odagiu a început să cânte la vârsta de 5 ani. A studiat pianul și după ce la 6 ani a luat premiul întâi la primul concurs la care a participat ( ce s-a desfășurat în Franța), a realizat că își dorește o carieră în muzică. 

Citește mai multe despre Monica Odagiu
Videoclipuri cu Monica Odagiu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE