Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony castigatoare Selectia Nationala Eurovision 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Monica Odagiu - Dragoste n-are plural

Monica Odagiu, actriță și fostă concurentă la Vocea României, a lansat videoclipul piesei "Dragoste n-are plural". Versurile îi aparțin lui Vladimir Draghia, tot el ocupându-se de regia clipului.
Urmărește-ne pe

După ce Ana, sora ei, a lansat piesa "Noi doi", Monica Odagiu scoate la lumină un single la fel de sentimental și frumos. "Dragoste n-are plural" se numește piesa ei și este compusă după o poezie a lui Vladimir Draghia, ce face parte din volumul cu același nume, "Dragoste n-are plural".

Compozitia beneficiaza si de un videoclip "Simplu și de suflet", după cum precizeaza Vladimir, care s-a ocupat de regia acestuia și a jucat rolul de îndrăgostit. Actorul a reusit să facă din materialul video de față un scurt metraj simplu cu un mesaj clar: iubire. Opțiunea pentru alb-negru sugerează faptul că dragostea este simplă, pură și frumoasă.

Monica Odagiu a început să cânte la vârsta de 5 ani. A studiat pianul și după ce la 6 ani a luat premiul întâi la primul concurs la care a participat ( ce s-a desfășurat în Franța), a realizat că își dorește o carieră în muzică. 

Citește mai multe despre Monica Odagiu
Videoclipuri cu Monica Odagiu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE