Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
INFO CONCERT:
Metalhead Meeting
Poze concert Andrea Bocelli în Piața Constituției - 2017 Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence

Videoclip oficial: In This Moment - Oh Lord

Trupa de metalcore In This Moment a confirmat lansarea unui nou album şi a pornit promovarea sa cu single-ul "Oh Lord". Piesa a primit un videoclip proaspăt, cu influenţe americane sudiste neaşteptate aş putea spune.

"Oh Lord" ne prezintă trupa In This Moment cântând într-un hambar, în vreme ce solista îşi asumă rolul unei vrăjitoare. Printre incantaţii pe câmp cu globuri uriaşe albe şi multe simboluri creştine, artiştii par să exorcizeze demoni ai mlaştinilor din Louisiana. Solista Maria Brink a declarat că noul material este unul personal şi că este încărcat cu un mesaj puternic.

Formaţia a anunţat numele noului album şi anume "Ritual", care va debuta pe 21 iulie. Este succesorul lui "Black Widow", lansat în 2014 şi debutând pe locul 8 în US Billboard 200. "Oh Lord" este primul single de pe noul LP şi are un videoclip co-regizat de către solistă. Judecând după clip şi materialele promoţionale apărute, "Ritual" va aborda subiectul vrăjitoriei şi artelor întunecate.

După teasere şi interviuri, artiştii au cântat şi noua piesă "River of Fire" la ultimele concerte. Chitaristul Chris Howorth a declarat următoarele despre acest release:

Noul album este diferit şi cool şi este un pas nou pentru noi, dar cred că fanii îl vor aprecia. La nivel stilistic avem o abordare mai dură, adică nu ne vom lua în râs ca în "Sex Metal Barbie". Nu că ar fi fost ceva în neregulă cu asta - întotdeauna încercam să experimentăm şi să facem ceva diferit. Doar că de această dată lucrurile sunt mai serioase şi mai minimaliste.

Avem secţiuni electronice în continuare şi alte lucruri de gen, dar rămânem In This Moment. E un sunet mai apropiat de blues şi de "mlaştină", dar rămâne metal.

In This Moment a înregistrat noul material la "The Hideout" în Las Vegas, primind aportul producătorului Kevin Churko.

Citește mai multe despre In This Moment
Videoclipuri cu In This Moment
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
  • Concert Patricia Kaas la București
CLOSE
CLOSE