Urmărește-ne în Social Media

Moby - Falling Rain And Light

Moby își imaginează în noul videoclip” Falling Rain And Light” cum ar arăta planeta Pământ dacă nu ar mai fi populată de oameni. Single-ul se regăsește pe albumul ”Everything Was Beautiful And Nothing Hurt”, lansat în luna martie.

”Acesta este videoclipul oficial pentru ”Falling Rain And Light” de pe albumul ”Everything Was Beautiful And Nothing Hurt”. Conceptul videoclipului este simplu: o lume după dispariția oamenilor. Ideea nu e că nu-mi plac oamenii, dar se pare că nu vom mai fi prin preajmă pentru multă vreme, iar uneori scenariul ăsta nu pare să fie unul sumbru”, a detaliat Moby.

Falling Rain And Light” se regăsește pe albumul ”Everything Was Beautiful And Nothing Hurt”. Noul disc solo al lui Moby a fost lansat pe 2 martie 2018 și s-a plasat pe prima poziție în topul UK Dance Albums.

Tracklist ”Everything Was Beautiful And Nothing Hurt” - Moby:

 1. Mere Anarchy
 2. The waste of Suns
 3. Like a Motherless Child
 4. The Last of Goodbyes
 5. The Ceremony of Innocence
 6. The Tired and The Hurt
 7. Welcome to Hard Times
 8. The Sorrow Tree
 9. Falling Rain and Light
 10. The Middle is Gone
 11. This Wild Darkness
 12. A Dark Cloud Is Coming

Anterior acestui disc, Moby a înregistrat un album cu formația The Void Pacific Choir. Materialul s-a intitulat ”These Systems Are Failing” și a inclus piese cu puternice mesaje anti-sistem, precum "A Simple Love" și "Erupt & Matter".

Comentarii