Urmărește-ne în Social Media

MØ - Red Wine ft. Empress Of

MØ a lansat un nou clip video pentru unul dintre cele mai mari hituri ale sale din ultimii ani, "Red Wine". Piesa este o colaborare cu Empress Of şi a debutat în 2018, iar acum primeşte şi un vizual pe măsură. Puteţi urmări videoclipul în articol.

Tânăra artistă daneză îşi completează odată cu "Red Wine" o trilogie video, care începuse cu "I Want You" şi "Beautiful Wreck". Tripleta a fost realizată în colaborare cu scriitoarea, actriţa şi regizoarea Emma Rosenzweig. Toate aceste piese se regatesc pe albumul "Forever Neverland", lansat de anul trecut. Artista se află la al doilea album de abia, deşi este una dintre cele mai uşor de recunoscut voci din pop.

În ciuda faptului că piesa începe cu un ritm insular şi vesel, videoclipul este unul old school, alb-negru, amintind de o creaţie de Hitchcock sau Fellini. Protagonista clipului pare apatică, aproape catatonică şi desprinsă de lumea actuală. Ea priveşte lumea de la interiorul unei case, dar găseşte energia pentru a dansa în lumina reflectoarelor, într-o lume atemporală şi depopulată.

La final vedem figura cu alură de balerină alergând pe o plajă, de parcă ar fi urmărită de forţe negative. Este un caz clasic în care videoclipul nu arată deloc aşa cum ţi-ai imaginat ascultând melodia. Single-ul sună mai degrabă a incursiune într-o insulă tropicală, tineri petrecând şi cu siguranţă sticle de vin, având în vedere titlul.

În cazul în care numele Empress Of nu va spune nimic, aceasta este Lorely Rodriguez, cântăreaţă şi producătoare din Los Angeles. A debutat cu demo-uri pe YouTube în 2012 şi a lansat albumul de debut "Me" în 2015. Cariera sa a prins aripi în 2013 atunci când a cântat în deschiderea unor artişti ca Jungle, Kimbra sau Florence and the Machine.

, pe numele său real Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen este o artistă daneză, care a abordat multiple genuri pe parcursul carierei de 13 ani. Cântă la pian şi abordează genuri ca electropop, synth pop, indie pop şi muzica EDM. Unul dintre cele mai mari hituri ale sale este "Cold Water", colaborare cu Justin Bieber şi Major Lazer. Primul său succes comercial solo a venit târziu totuşi, în 2016, prin piesa "Final Song".

Tânăra citează printre influenţe trupe ca Spice Girls, Sonic Youth, Nirvana, Yeah Yeah Yeahs, The Doors sau The Smashing Pumpkins.

PUBLICITATE
Comentarii