Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: MØ - Final Song

MØ vorbește despre forța interioară și pasiune în cel mai recent single al său „Final Song”, care vine însoțit de un videoclip filmat în deșert.

a lansat videoclipul celui mai recent single al său „Final Song”, pe care l-a interpretat în premieră în cadrul emisiunii lui Annie Mac de la BBC Radio 1.

Artista de origine daneză, al cărei nume real este Karen Marie Ørsted, a compus noua piesă împreună cu MNEK, cel care colaborat cu Beyonce pentru „Lemonade”.

a povestit că noua sa melodie „Final Song” vorbește despre strălucirea interioară, pasiune și forța spiritului, despre tot ceea ce ne ține în viață pentru a face lucrurile pe care le iubim.

„Trebuie să ne simțim mai puternici și să scoatem la suprafață cea mai bună versiune a personalității noastre,ceea ce nu e atât de ușor, tocmai asta m-a inspirat să scriu aceste versuri. Când te reunești cu forța ta interioară, îți poți învinge temerile și poți visa cu ochii deschiși.” a afirmat MØ.

 

Citește mai multe despre
Videoclipuri cu
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE