Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: MØ, Diplo - Sun In Our Eyes

Cu privirea ațintită spre orizontul propriilor idealuri, MØ se rupe de realitatea cotidiană și visează la o altfel de lume. Aceasta este starea transmisă de noul videoclip ”Sun In Our Eyes”, regizat de David Helman, care a colaborat anterior cu The Weeknd și Zayn.

“Videoclipul piesei ”Sun In Our Eyes” arată o gașcă de oameni care au ales să se rupă de societate și să-și creeze propria lume. Ca Peter Pan și copiii pierduți - doar că plutind și nu zburând - navigând spre țărmuri îndepărtate în speranța că ne vom trăi idealurile. Ca și colectiv, ei resping realitatea dură a vieții și a lumii în care obișnuiau să trăiască”, a povestit .

Sun In Our Eyes” este cea mai nouă colaborare a artistei daneze cu Diplo. Cei doi au mai lucrat împreună în 2014, când au lansat ”XXX 88”.

În ce privește planurile viitoare,  a declarat recent într-un interviu că are câteva colaborări ”de vis” în lista sa.

”Îi divinizez pe Kendrick Lamar, dar ăsta e un vis mare. Tot în categoria asta e și Rihanna. Și apoi armai fi Princess Nokia, Grimes, Santigold. Nu știu dacă Kim Gordon face colaborări, dar mi-ar plăcea să lucrez cu ea într-o bună zi.”

MØ a ajuns în atenția publicului în 2014, când a colaborat cu Iggy Azalea pentru piesa "Beg for It". Albumul ei de debut, ”No Mythologies to Follow”, a apărut tot în 2014, pe el fiind incluse single-uri precum "Pilgrim" și "Don't Wanna Dance".

Cel de-al doilea album al artistei se numește ”Forever Neverland” și va fi lansat anul acesta, pe 19 octombrie.

Citește mai multe despre Diplo
Videoclipuri cu Diplo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE