Urmărește-ne în Social Media

Mitză feat. Maximilian - Nimicuri

Mitză a lansat în această săptămână piesa "Nimicuri", primul single de pe viitorul său album "Născut la Revoluţie". Acest release este o colaborare cu Maximilian şi primeşte un videoclip alb-negru (cu ceva accente roşiatice), pe care îl puteţi viziona mai jos.

Produs de Mitză şi cu muzica realizată de acelaşi artist, "Nimicuri" îi prezintă pe rapperi mergând pe o stradă părăsită, în toiul nopţii. Scenele alternează cu imagini cu cei doi în sala de cinema. Versurile abordează teme ca maturizarea, obsesia legată de bani şi defectele umane ale "băieţilor deştepţi".

Negativul alternează un sample modern de tobă şi bas cu fragmente din piesa lui Gigi Marga "Mici Nimicuri". Oportuniştii şi cei falşi sunt desfiinţaţi de către Maximilian în a doua jumătate a piesei, cu un flow mai rapid şi versuri acide. Videoclipul este regizat de către Constantin Shinijikun şi editat de către Good Stuff. De mix-ul şi master-ul noii melodii s-au ocupat Grasu XXL şi Cristi Dobrică la Okapi Sound Studio.

Mitză a ajuns la al doilea material solo, după ce a oferit fanilor mixtape-ul "Robot" la început de an 2012. A mai colaborat cu Maximilian pe cântecul "Ceva de Vis", dar şi cu DOC pe "Bag", iar unul dintre marile sale hituri este "Torace", realizat cu MefX, Tranda şi Guess Who.

LP-ul "Născut la Revoluţie" include 9 piese noi şi va debuta în perioada următoare pe canalul de YouTube Okapi Sound, dar şi pe platformele de streaming. A fost promisă şi o lansare în format fizic, pe un suport inedit.

Comentarii