Urmărește-ne în Social Media

Miță (Bere Gratis) - Nimeni

Miță de la Bere Gratis face primul pas către o traiectorie solo lansând piesa ”Nimeni”. Single-ul este compus de artist și surprinde în versuri un dialog între rațiune și sentimente.

"Nimeni" este prima dintr-o serie de piese pe care Miță urmează să le interpreteze în câteva variante surpriză, pentru momentele în care sentimentele sunt mai presus de cuvinte.

"Piesa "Nimeni" este compusă 100% de mine și vorbește despre momentele în care stai de vorba cu sufletul tău, cu inima ta, și ai senzația că până și ele te-au lăsat baltă, că nu mai reacționează, că nu mai există dialog între rațiune și sentimente!

Videoclipul arată cum vrei să te răzbuni pe propria inimă pentru că nu mai trăiește sau nu mai e în stare să trăiască sentimente, dar totul devine un boomerang asupra ta.

Este prima piesă solo a mea și probabil nu și ultima. "Nimeni" este o idee pe care o am de ceva vreme și iată că acum vede lumina (publicului)", a mai completat Mihai Georgescu.

Trupa Bere Gratis a pornit la drum în 1998, cu multă naivitate sinceră, cu avântul specific vârstei și vremurilor, cu credința că întreaga lume li se așterne la picioare. Formația a fost fondată de Mihai 'Miță' Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) și Marius Dobre (chitară).

PUBLICITATE
Comentarii