Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Videoclip oficial: Miță (Bere Gratis) - Nimeni

Miță de la Bere Gratis face primul pas către o traiectorie solo lansând piesa ”Nimeni”. Single-ul este compus de artist și surprinde în versuri un dialog între rațiune și sentimente.

"Nimeni" este prima dintr-o serie de piese pe care Miță urmează să le interpreteze în câteva variante surpriză, pentru momentele în care sentimentele sunt mai presus de cuvinte.

"Piesa "Nimeni" este compusă 100% de mine și vorbește despre momentele în care stai de vorba cu sufletul tău, cu inima ta, și ai senzația că până și ele te-au lăsat baltă, că nu mai reacționează, că nu mai există dialog între rațiune și sentimente!

Videoclipul arată cum vrei să te răzbuni pe propria inimă pentru că nu mai trăiește sau nu mai e în stare să trăiască sentimente, dar totul devine un boomerang asupra ta.

Este prima piesă solo a mea și probabil nu și ultima. "Nimeni" este o idee pe care o am de ceva vreme și iată că acum vede lumina (publicului)", a mai completat Mihai Georgescu.

Trupa Bere Gratis a pornit la drum în 1998, cu multă naivitate sinceră, cu avântul specific vârstei și vremurilor, cu credința că întreaga lume li se așterne la picioare. Formația a fost fondată de Mihai 'Miță' Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) și Marius Dobre (chitară).

Citește mai multe despre Bere Gratis
Videoclipuri cu Bere Gratis
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE