Urmărește-ne în Social Media

Missy Elliott ft. Pharrell Williams - WTF (Where They From)

Missy Elliott a lansat videoclipul noului single ”WTF (Where They From)”, înregistrat în colaborare cu Pharrell Williams. Piesa vine după o lungă absență din atenția mediatică, ultimul album al artistei, ”The Cookbook”, apărând pe piață în urmă cu 10 ani.

Missy Elliott, producătoarea și cântăreața de muzică rap americană cunoscută pentru hituri precum "Get Ur Freak On", "Work It" sau ”Lose Control.”, a revenit după o pauză îndelungată cu un nou single, înregistrat în colaborare cu Pharrell Williams. Melodia se numește ”WTF (Where They From)” și a fost lansată pe iTunes simultan cu videoclipul.

În mai puțin de 24 de ore de la apariție, clipul a strâns peste 4 milioane de vizualizări, single-ul urcând până pe poziția a 5-a în topul general iTunes și pe prima poziție în topul iTunes destinat muzicii rap. Aceste reușite indică faptul că revenirea sa nu va trece neobservată și că actualii fruntași în clasamente (Adele, Justin Bieber) au o reală concurență.

WTF (Where They From)” va fi urmat și de un album, cel de-al 7-lea din cariera producătoarei. La acest disc, Missy Elliott lucrează încă de la începutul anului, pe lista colaboratorilor săi principali fiind Timbaland și Pharrell Williams. Momentan, albumul nu are stabilită o dată de lansare.

Missy Elliott este una dintre cele mai apreciate figuri ale muzicii rap. Din 1990 până în prezent, artista a vândut peste 30 de milioane de albume doar pe teritoriul Americii. Elliott deține totodată recordul pentru cele mai multe albume ale unei artiste rap certificate cu platină (6 discuri). Producătoarea are în palmares și 5 premii Grammy.

Comentarii