Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Videoclip oficial: Missy Elliott - Throw It Back

Regina videoclipurilor virale de la început de mileniu, Missy Elliott a revenit. Artista a lansat piesa şi videoclipul "Throw It Back", o operă de artă vizuală la nivel coloristic şi conceptual. Vă invităm să urmăriţi ineditul clip în articol.

Jocurile de culoare şi coregrafiile trăznite au fost mereu punctul forte pentru Missy, care nu se dezminte nici pe "Throw It Back". Alături de o trupă de dansatori şi dansatoare, artista ne arată că a revenit într-un peisaj dezolant al hip-hop-ului modern. Cu extra autotune şi cele mai viu colorate rujuri de pe planetă, Missy Eliott ştie să producă un "ear worm" ca nimeni alta.

Aluzii la epoca MTV, la obsesia pentru reţelele de socializare şi la rapperiţele care mai mult dansează lasciv decât cântă abundă în acest track. Refrenul "Throw it Back" este extrem de catchy, iar beat-ul din fundal pendulează între canalul audio din dreapta şi stânga, dacă îl ascultaţi la căşti. În nici 3 zile clipul a strâns 6.1 milioane de vizualizări, semn clar că Missy a rămas la fel de populară la peste un deceniu de când făcea furori pe MTV.

Acest single nu vine singur, ci este parte a unui nou material discografic al artistei. EP-ul intitulat "Iconology" include 5 piese noi:

  1. Throw It Back
  2. Cool Off
  3. DripDemeanor (feat Sum 1)
  4. Why I Still Love You
  5. Why I Still Love You (a capella)

Piesele se pot asculta pe Spotify şi pe alte reţele de streaming consacrate. În videoclipul cel nou o vedem pe Teyana Taylor, cântăreaţă şi actriţă, care îi oferă un tur unei puştoaice în "Hall of Missy". Cu această ocazie este recapitulata cariera lui Missy Eliott şi premiile sale. Artista se apropie de un moment special al carierei, urmând să primească o distincţie la MTV Music Video Awards pe 26 august 2019.

E vorba despre premiul Michael Jackson Video Vanguard. Missy va cânta la gala MTV, pentru prima oară în ultimii 16 ani. Muziciana a stat în afara luminii reflectoarelor în ultimii ani, lansând câte un single ocazional, precum "I'm Better" sau colaborarea cu Pharrell "WTF".

Citește mai multe despre Missy Elliott
Videoclipuri cu Missy Elliott
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE