Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Missy Elliott feat. Lamb - "I'm Better"

Missy Elliott a lansat un nou single şi videoclip, "I'm Better", o colaborare cu Lamb. Ca de obicei pentru Missy clipul e foarte extravagant, plin de lasere, dansatori îmbrăcaţi inedit, iluminare fistichie şi stiluri de dans moderne.

După o lungă perioadă de pauză, Missy revenea în 2015 prin melodia "WTF", realizată cu Pharell, iar artista avea şi onoarea de cânta la Super Bowl cu Katy Perry. De atunci au apărut şi zvonurile că lucrează la un al şaptelea album, mai ales că au tot fost lansate single-uri şi colaborări. Pharrell Williams e implicat direct în realizarea noului album, iar între timp Missy are şi un documentar de lansat tot în 2017.

Acesta se referă la impactul său asupra producţiei audio şi video de-a lungul ultimelor decenii. Cât despre melodia cea nouă, ea ne aduce un hip-hop cu beaturi electronice sacadate. Lamb, care a mai colaborat cu Missy Elliott, cântă câteva versuri şi s-a ocupat şi de producţie. Rapperiţa a şi regizat clipul "I'm Better" împreună cu Dave Meyers, care a lucrat cu foarte mulţi artişti de-a lungul timpului, de la Pink şi Outkast la The Offspring şi Aerosmith.

Meyers a şi regizat un film horror de lung metraj, "The Hitcher" (2007), produs de Michael Bay.

Ultimul album de studio al lui Missy Elliott venea în 2005, sub numele "The Cookbook", deci pauza a fost însemnată şi din păcate provocată de probleme de sănătate. Chiar dacă nu era în lumina reflectoarelor, în intervalul 2007-2014 Elliott s-a ocupat de producţie pentru Keyshia Cole, Jazmine Sullivan, Monica sau Jennifer Hudson. Artista a realizat şi un duet inedit cu Michelle Obama recent în cadrul showului Carpool Karaoke al lui James Corden.

Pentru albumul cu numărul 7 Missy a revenit la colaboratorul său fidel, Timbaland, care a declarat că e oricând gata să lanseze material nou.

Citește mai multe despre Missy Elliott
Videoclipuri cu Missy Elliott
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE