Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Mircea Eremia - Ilegal (feat Alina Eremia)

Mircea Eremia, fratele mai mic al Alinei Eremia, a lansat primul său videoclip, “Ilegal”. Melodia este interpretată împreună cu sora sa.

“Colaborarea cu Alina a fost minunată, exact aşa cum mă aşteptăm. Sora mea mi-a dat sfaturi actoriceşti şi m-a susţinut, iar echipa de filmare mi-a explicat pas cu pas ce aveam de făcut, aşa că totul a mers că pe roate”, a spus Mircea.

Piesa ‘Ilegal’ este compusă în studioul Mango Music de Mihai Gruia, Dorian Oswin si Mellina, iar la versuri au contribuit și Mircea și Alina Eremia.

Filmările au avut loc la Corbeanca Park şi au durat mai bine de 14 ore, în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan. Videoclipul spune o poveste de dragoste emoţionantă, între un tânăr îndrăgostit de o fată cu statut social diferit de al său.

“‘Ilegal’ se adresează tuturor tinerilor care au trăit un fel de poveste interzisă, din cauza unor astfel de diferenţe. Sfatul meu pentru ei este să nu recurgă la metode ilegale, ci să încerce să găsească alte soluţii şi să lupte pentru iubirea lor”, a explicat Mircea.

“Sunt foarte entuziasmată în ceea ce priveşte acest proiect, în primul rând pentru că este o colaborare cu fratele meu, deci are valoare sentimentală mult mai mare, şi în al doilea rând, pentru că am mare încredere în acest single. Am emoţii şi sper ca acest început pentru el să fie plin de momente frumoase şi realizări”, a mărturisit Alina Eremia.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Videoclipuri cu Alina Eremia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE