Urmărește-ne în Social Media

MIRA x Uzzi -16 Ani

MIRA și Uzzi lansează "16 Ani", o piesă ce spune povestea unui cuplu care a atins succesul și care, odată cu descoperirea lui, ajung la certuri toxice de la orice lucru. Urmărește videoclipul.

Amintirile din liceu nu se uită niciodată. Râsul din ultima bancă. Copiatul la test. Prima dragoste și prima suferință din iubire. Primul om, care nu era părintele tău, cu care ai împărtășit secrete, amintiri și momente. Același om care te-a trădat. Aceste lucruri nu au fost uitate niciodată, iar cea mai frumoasă amintire merită o piesă.

Piesa este o co-producție între HaHaHa Production și Miralicious. La muzică au lucrat MIRA, Bianca Dragomir, Renvto, Feenom, Alin Adrian Demeter și Damian Rusu, de versuri s-au ocupat MIRA, Alin Adrian Demeter și Bianca Dragomir, iar producția a fost creată de Feenom și Renvto.

 "Este genul de piesa care nu trece ușor neobservată. Este genul de mesaj care atinge o masă mare de oameni, din păcate. Banii pot sa îți aducă raiul dar și iadul, iar piesa asta fix despre asta vorbește. Când am scris piesa, inițial era cu totul alt subiect și ne-am dat switch din vers în vers și cred ca mai bine de atât nici nu putea sa iasă. Imediat cum am terminat de scris am zis, <<piesa asta dacă nu e cântată cu Uzzi, nu e cântată cu nimeni hahah>> și iată... De aici las oamenii sa vorbească mai departe", a declarat MIRA.

PUBLICITATE
Comentarii