Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: MIRA - Uit de tine

MIRA a lansat o baladă melancolică dar dansabilă, cu miros de ploaie şi uitare, "Uit de tine". Piesa a strâns în nici 24 de ore sute de mii de vizualizări şi a atras comentarii inclusiv de la YouTuberi celebri precum BRomania.

"Uit de tine" spune povestea unei tinere care suferă şi care doreşte să uite de iubitul care a dezamăgit-o. Se consolează cu muzică şi cu mulţimea care dansează în jurul său. Cu toate acestea uitarea "va ţine până mâine". Clipul alternează imagini cu dansatori într-un mediu urban nocturn şi amintirile protagonistei cu iubitul său. MIRA apare la plajă, în lumina unor reflectoare roşii şi meditând într-o staţie părăsită de autobuz.

În ciuda melancoliei şi a aerului de baladă, resimţim elemente de EDM care fac piesa dansabilă. Apar şi ceva influenţe orientale şi dancehall în această creaţie. Melodia are linia melodică şi textul realizate de către Theea Miculescu, Mădălin Roşioru şi Mira. De mix şi master s-a ocupat Madalin Roşioru, iar piesa are provenienţa din studiourile DeMoga Music. De regia clipului s-a ocupat SAN. Pe MIRA o cunoaştem drept Maria Mirabela Cismaru, care s-a remarcat în anul 2012 la emisiunea "Vocea României", în echipa lui Marius Moga.

Artista a ajuns în etapele finale live ale show-ului. După ce a terminat concursul a colaborat cu Allexinno, lansând single-urile "Loving You" şi "In Love". În ultimii 2 ani tânăra a mai avut featuring-uri cu Corina şi Skizzo Skillz, pe piesa "Fete din Balcani”, care a sărit de 55 de milioane de vizualizări.

A fost excelent primită şi melodia "Bella", care a ajuns la 28 de milioane de vizualizări, cimentând popularitatea sa.

Citește mai multe despre MIRA
Videoclipuri cu MIRA
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE