Urmărește-ne în Social Media

MIRA - Uit de tine

MIRA a lansat o baladă melancolică dar dansabilă, cu miros de ploaie şi uitare, "Uit de tine". Piesa a strâns în nici 24 de ore sute de mii de vizualizări şi a atras comentarii inclusiv de la YouTuberi celebri precum BRomania.

"Uit de tine" spune povestea unei tinere care suferă şi care doreşte să uite de iubitul care a dezamăgit-o. Se consolează cu muzică şi cu mulţimea care dansează în jurul său. Cu toate acestea uitarea "va ţine până mâine". Clipul alternează imagini cu dansatori într-un mediu urban nocturn şi amintirile protagonistei cu iubitul său. MIRA apare la plajă, în lumina unor reflectoare roşii şi meditând într-o staţie părăsită de autobuz.

În ciuda melancoliei şi a aerului de baladă, resimţim elemente de EDM care fac piesa dansabilă. Apar şi ceva influenţe orientale şi dancehall în această creaţie. Melodia are linia melodică şi textul realizate de către Theea Miculescu, Mădălin Roşioru şi Mira. De mix şi master s-a ocupat Madalin Roşioru, iar piesa are provenienţa din studiourile DeMoga Music. De regia clipului s-a ocupat SAN. Pe MIRA o cunoaştem drept Maria Mirabela Cismaru, care s-a remarcat în anul 2012 la emisiunea "Vocea României", în echipa lui Marius Moga.

Artista a ajuns în etapele finale live ale show-ului. După ce a terminat concursul a colaborat cu Allexinno, lansând single-urile "Loving You" şi "In Love". În ultimii 2 ani tânăra a mai avut featuring-uri cu Corina şi Skizzo Skillz, pe piesa "Fete din Balcani”, care a sărit de 55 de milioane de vizualizări.

A fost excelent primită şi melodia "Bella", care a ajuns la 28 de milioane de vizualizări, cimentând popularitatea sa.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

MIRA lansează primul album din carieră: "Toate poveștile de pe acest material discografic mă reprezintă"

MIRA își sărbătorește ziua de naștere lansând primul ei album de studio. Discul conține 8 piese ce comprimă povești pe care artista le-a trăit.

Publicat

pe

Este cunoscută publicului încă din 2012, de la Vocea României, are peste un milion de fani pe Instagram, multe colaborări de succes și zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. MIRA a știut că vrea să devină cântăreață de mică, iar astăzi este un artist care "respiră" muzică.

MIRA: "Este un album foarte personal"

Primul album din carieră se numește "MiraDivina" și este lansat astăzi, de ziua sa de naștere a artistei. Materialul este unul foarte personal, ce culege experiențe reale împărțite în 8 single-uri.

"O să descoperiți mai multe stiluri de interpretare ale pieselor. Toate poveștile de pe acest material discografic mă reprezintă, le-am trăit vers cu vers și sunt scrise din experiențele de viață, atât ale mele, cât și ale oamenilor alături de care am lucrat. Este un album foarte personal, iar astăzi este o zi foarte specială pentru mine pe care îmi doresc să o petrec alături de voi, prin muzica mea", povestește MIRA.

Pe album se regăsesc hituri precum "De ce", "O privire", "Învață-mă", "Plus și minus", "Zero absolut", "Cineva", dar și piese nelansate precum "Arctic" și „Zi merci". Materialul discografic semnat "MiraDivina" este disponibil atât în librăriile Cărturești și magazinul Muzica, cât și online, pe www.emag.ro și www.carturesti.ro.

MIRA este una dintre cele mai îndrăgite voci feminine ale industriei muzicale din România. Compune, cântă la chitară și pian, iar în această perioadă lucrează la primul său album din carieră. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără "Cum de te lasă""Ce-o fi o fi" (alături de Vescan), "Fete din Balcani" (alături de Corina și Skizzo Skillz), "Vina""Uit de tine""Inimă nebună", dar și "Maracas" (alături de Lino) și "Străzile din București" (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare