Urmărește-ne în Social Media

MIRA - Tu mă faci

Cum se vede ea prin ochii lui? Ne răspunde MIRA prin noua melodie-confesiune, "Tu mă faci". Piesa primeşte un videoclip intim, cu imagini ale unui tineri însurăţei care îşi amintesc de ziua nunţii. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

"Tu mă faci" transmite un mesaj din străfundul inimii feminine. MIRA cântă despre faptul că "el" fără "ea" nu există şi că dacă ea se simte frumoasă, el devine "acasă". Este o piesă înălţătoare, ilustrată cu imagini pline de candoare din arhiva personală a unor tineri proaspăt căsătoriţi. Secvenţele cu mirii alternează cu imagini cu MIRA cântând cu pasiune în prim plan.

De la iubirea de liceu se ajunge la cea matură, a celor in vârstă, toate etapele sentimentului fiind trecute prin prisma acestei melodii. Un lucru rămâne constant: felul în care privirea lui o face pe ea să se simtă frumoasă. MIRA transmite un mesaj despre dragostea necondiţionată, un mesaj sensibil, dar în acelaşi timp dăinuitor.

Despre creaţia sa artista a avut următoarele de spus:

<<Tu mă faci>> este prima mea declarație de dragoste pe care am scris-o sub forma unei melodii. Este despre dragostea necondiționată și despre cât de important este pentru o femeie să o faci să se simtă frumoasă.

De regie şi DOP pentru acest clip s-a ocupat San Anton, iar de concept chiar MIRA. Mirii sunt Kateryna Tkachecko şi Ivan Gerun (Katy LifeVlog). Imaginile de nuntă au fost filmate de către Spoială Brothers şi protagoniştii sunt tinerii vloggeri Katy şi Ivan, care au strâns deja destul de mulţi fani pe canalul de YouTube Katy LifeVlog.

MIRA lansa la începutul toamnei piesa "Ce-o Fi, O Fi", colaborare cu Vescan. Acel hit a strâns 16 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puţin de două luni.  La început de an a avut o colaborare cu DJ Project pe piesa "Inimă nebună". Acel release a a ajuns la 42 de milioane de vizualizări pe YouTube. În martie muziciana cucerea publicul cu melodia "Vina", iar o variantă acustică live a piesei "Tu mă faci" se putea asculta încă din luna aprilie a acestui an.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2