Urmărește-ne în Social Media

MIRA - Nave Spațiale

De Dragobete, MIRA lansează "Nave Spațiale", o piesă de dragoste ce este acompaniată de un videoclip strălucitor. Te invităm să-l urmărești în articol.

Piesa "Nave Spațiale" a fost compusă de Marius Dia și Alex Parker. Cu versuri precum "Aș vrea să te sărut ușor-ușor / Dimineața pe stomacul gol / Când razele de soare, în nave spațiale / Călătoresc spre buzele tale", noul single este o lansare potrivită de Dragobete.

"Nave Spațiale" este acompaniată de un videoclip regizat de Isabella Szanto și o prezintă pe MIRA îmbrăcată într-o ținută de un argintiu strălucitor. Artista este înconjurată de o serie de dansatoare, dar și de un "extraterestru" ce poartă un costum asemănător cu un mozaic colorat.

"Îmi place să cred că îmi surprind fanii cu fiecare ocazie, iar de această dată m-am gândit că surpriza mea pentru voi de Dragobete să fie o melodie de dragoste, de <<dragoste cu năbădăi>>. Piesa este despre o ea îndrăgostită de el și povestea lor nebună. Clipul am hotărât să fie pe măsură și mi-am dorit foarte tare să realizez un One Shot care a ieșit exact cum mi-am imaginat. Vă las pe voi să descoperiți această piesă surpriză", a spus MIRA.

MIRA este una dintre cele mai îndrăgite voci feminine ale industriei muzicale din România. Compune, cântă la chitară și pian, iar în această perioadă lucrează la primul său album din carieră. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără "Cum de te lasă""Ce-o fi o fi" (alături de Vescan), "Fete din Balcani" (alături de Corina și Skizzo Skillz), "Vina""Uit de tine""Inimă nebună", dar și "Maracas" (alături de Lino) și "Străzile din București" (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5