Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: MIRA - Nave Spațiale

De Dragobete, MIRA lansează "Nave Spațiale", o piesă de dragoste ce este acompaniată de un videoclip strălucitor. Te invităm să-l urmărești în articol.

Piesa "Nave Spațiale" a fost compusă de Marius Dia și Alex Parker. Cu versuri precum "Aș vrea să te sărut ușor-ușor / Dimineața pe stomacul gol / Când razele de soare, în nave spațiale / Călătoresc spre buzele tale", noul single este o lansare potrivită de Dragobete.

"Nave Spațiale" este acompaniată de un videoclip regizat de Isabella Szanto și o prezintă pe MIRA îmbrăcată într-o ținută de un argintiu strălucitor. Artista este înconjurată de o serie de dansatoare, dar și de un "extraterestru" ce poartă un costum asemănător cu un mozaic colorat.

"Îmi place să cred că îmi surprind fanii cu fiecare ocazie, iar de această dată m-am gândit că surpriza mea pentru voi de Dragobete să fie o melodie de dragoste, de <<dragoste cu năbădăi>>. Piesa este despre o ea îndrăgostită de el și povestea lor nebună. Clipul am hotărât să fie pe măsură și mi-am dorit foarte tare să realizez un One Shot care a ieșit exact cum mi-am imaginat. Vă las pe voi să descoperiți această piesă surpriză", a spus MIRA.

MIRA este una dintre cele mai îndrăgite voci feminine ale industriei muzicale din România. Compune, cântă la chitară și pian, iar în această perioadă lucrează la primul său album din carieră. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără "Cum de te lasă""Ce-o fi o fi" (alături de Vescan), "Fete din Balcani" (alături de Corina și Skizzo Skillz), "Vina""Uit de tine""Inimă nebună", dar și "Maracas" (alături de Lino) și "Străzile din București" (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre MIRA
Videoclipuri cu MIRA
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE