Urmărește-ne în Social Media

MIRA - N-am Să Te Las (Piano Version)

MIRA a lansat o nouă versiune a piesei "N-am Să Te Las". Este vorba de o interpretare melancolică la pian, imagine capturată într-un videoclip disponibil în articol.

În urmă cu câteva zile, MIRA le-a prezentat ascultătorilor "N-am Să Te Las", o piesă plină de emoție și sinceritate. Acum, artista a revenit cu o versiune la pian, ce reușește să accentueze mesajul sensibil al versurilor.

Noua lansare este acompaniată și de un videoclip regizat de Daragiu și filmat la Palazzo Versace Dubai.

"Pentru că toate versiunile acustice pe care le-am lansat în trecut au avut un real succes, iar publicul este <<vinovat>> de aceste versiuni, evident că nu aveam cum să nu le fac din nou această surpriză. Este o versiune cântată cu pasiune și sper sa le trezească emoție oamenilor ce o ascultă", a declarat MIRA.

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar recent a lansat primul său album din carieră. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără "Cum de te lasă", "Ce-o fi, o fi" (alături de Vescan), "Fete din Balcani" (alături de Corina și Skizzo Skillz), "Vina", „Uit de tine", "Inimă nebună", "Maracas" (alături de Lino), dar și "Străzile din București" (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii