Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: MIRA - Bella

Mira a lansat videoclipul noului single ”Bella”. Piesa este energică și ritmată, în ton cu zilele senine de vară ce urmează.

Piesa “Bella” a fost compusă de Oana Mădălina Dumitru și produsă de Marcel Botezan si Sebastian Barac. Videoclipul a fost filmat în București și este regizat de Khaled Mokhtar, iar din echipa creativă fac parte: Costina Lumezeanu - make-up artist, hair stilist Ștefan Ungureanu și stilist Costantin Popoiu.

“Sunt fericită că se lansează 'Bella' la scurtă vreme după ce am împlinit 21 de ani. Este cadoul perfect pentru un artist. ‘Bella’ este o piesă pe gustul meu, veselă, energică, si sper să le placa fanilor mei surpriza pe care le-am pregătit-o”, a declarat Mira.

Mira a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la Vocea României. Ulterior, a lansat “Dragostea nu se stinge” în colaborare cu What’s Up și KIO, piese cu Zhao, cu Piticu’ și nu în ultimul rând, featuring-ul cu Corina și Skizzo Skillz pentru “Fete din Balcani” (30 de milioane de vizualizări). Single-ul “Bella” este o coproductie Cat Music și Global Records.

Citește mai multe despre MIRA
Videoclipuri cu MIRA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE