Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: MIRA - Bella

Mira a lansat videoclipul noului single ”Bella”. Piesa este energică și ritmată, în ton cu zilele senine de vară ce urmează.

Piesa “Bella” a fost compusă de Oana Mădălina Dumitru și produsă de Marcel Botezan si Sebastian Barac. Videoclipul a fost filmat în București și este regizat de Khaled Mokhtar, iar din echipa creativă fac parte: Costina Lumezeanu - make-up artist, hair stilist Ștefan Ungureanu și stilist Costantin Popoiu.

“Sunt fericită că se lansează 'Bella' la scurtă vreme după ce am împlinit 21 de ani. Este cadoul perfect pentru un artist. ‘Bella’ este o piesă pe gustul meu, veselă, energică, si sper să le placa fanilor mei surpriza pe care le-am pregătit-o”, a declarat Mira.

Mira a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la Vocea României. Ulterior, a lansat “Dragostea nu se stinge” în colaborare cu What’s Up și KIO, piese cu Zhao, cu Piticu’ și nu în ultimul rând, featuring-ul cu Corina și Skizzo Skillz pentru “Fete din Balcani” (30 de milioane de vizualizări). Single-ul “Bella” este o coproductie Cat Music și Global Records.

Citește mai multe despre MIRA
Videoclipuri cu MIRA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE