Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Mira - Anii mei

Mira a lansat videoclipul noului single ”Anii mei”. Vizualul a fost regizat de Ionuț Trandafir.

Mira a revenit cu single-ul și videoclipul piesei “Anii mei”, o melodie care vorbește despre dragoste și momentele frumoase petrecute împreună cu persoana iubită. Videoclipul a fost filmat în București și în Dobrogea, în regia lui Ionuț Trandafir. Muzica și versurile sunt semnate de Seniuc Sorin Adrian și Tirtirau Alexandra.

"Simt că noul single este ceva fresh în abordarea mea muzicală și asta îmi place, pentru că sunt adepta diversității. Piesa are un vibe aparte, cu influențe estice și îmi doresc foarte mult ca mesajul piesei să ajungă la public. Filmarea a fost o experiență și o abordare nouă, iar pe această cale îi mulțumesc lui Ionuț Trandafir, pentru că a reușit să-mi pună piesa în imagini într-un mod artistic", declară Mira.

Mira a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la Vocea României. La începutul anului 2013, imediat după terminarea concursului, aceasta a colaborat cu Allexinno, cu care a lansat "Loving you" și "In love". Ulterior, Mira a lansat “Dragostea nu se stinge” în colaborare cu What’s Up și KIO, piese cu Zhao, cu Piticu’ și nu în ultimul rând, featuring-ul cu Corina și Skizzo Skillz pentru “Fete din Balcani”, piesă ce a adunat peste 55 de milioane de vizualizări. Anul trecut, artista a lansat single-ul și clipul “Bella”, o piesă ce a generat peste 24 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre MIRA
Videoclipuri cu MIRA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE