Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Minola feat Admiral C4C - Legal way to be high

Minola a lansat videoclipul noului single “Legal way to be high”. Melodia este o colaborare inedită cu Admiral C4C, un artist originar din Nigeria.

“Sunt foarte atent atunci când aleg să colaborez cu un alt artist, însă încă din primul moment în care am ascultat-o pe ‘regina Minola’, așa cum o alint eu, am simțit o conexiune. Minola este genul de artist care cântă din inimă și are piese pe care le asculți nu numai de plăcere, ci și pentru că educă sufletul, într-un mod extrem de pozitiv și optimist”, a spus Admiral C4C despre featuringul cu Minola.

Noul single, compus și produs în studioul Tommo Production, este o piesă senzuala și pozitivă, un reggae dancehall care te invită la dans în brațele iubitului, la o plimbare spontană de weekend, la relaxare sau, pur si simplu, la distracție.

Legal way to be high“ vorbește despre o poveste de dragoste amețitoare, nebună și obsesivă, pentru că știm cu toții cum te poate răvăși o persoană, chiar de la prima privire”, a spus Minola. “Cu dragostea nu încalci legea, nu deranjezi, nu distrugi. Cu dragostea doar îți hrănești sufletul, într-un mod absolut legal și pur.”

Piesa beneficiază și de un videoclip plin de suspans în regia lui Alex Ceaușu. Ținutele artistei au fost asigurate de Maia Oncescu, machiajul a fost realizat de Paulina Buldumea, iar coafurile Minolei au fost realizate de Livia Berceanu.

Citește mai multe despre Minola
Videoclipuri cu Minola
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE