Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ministry - Antifa

Ministry, una dintre cele mai controversate trupe de industrial metal din istorie a revenit la viaţă în aceste vremuri tulburi pentru politica şi societatea americană. Grupul tocmai a lansat piesa "Antifa", problematică prin simplul său nume, iar un videoclip pe măsură poate fi vizionat mai jos.
Urmărește-ne pe

Gigantul muzicii industriale condus de Al Jourgensen pregăteşte un album numit "AmeriKKKant", care va debuta pe 9 martie. "Antifa" este primul single de pe noul LP, care cu siguranţă va supăra mulţi fani Donald Trump, dar şi suporteri alt-right. Această melodie a fost cântată live cu câteva luni în urmă şi primeşte un videoclip încărcat de mesaje socio-politice dure.

Vine pe fondul haosului din SUA şi se poziţionează clar anti fascism şi împotriva mişcărilor de extremă dreapta. Al Jourgensen, genul de metalist a cărui existenţă este un miracol după decenii de abuz a declarat că noul LP va oferi o uşurare celor devastaţi de "Uraganul Pufulete", aşa cum îl numeşte pe preşedintele Statelor Unite. Discul din 2018 a fost produs de către Jourgensen şi înregistrat la studioul Caribou din Burbank, California.

Înregistrările au avut loc în perioada ianuarie-mai 2017, iar artworkul a fost creat de către Mister Sam Shearon. Coperta noului disc o prezintă pe Statuia Libertăţii, care îşi acoperă ochii pentru a nu vedea ce e în jur. Pe fundal bântuie bombardiere stealth, gata să înceapă un război, iar o parte din statuie fumegă deja. Pentru a promova lansarea noilor piese, Ministry va porni un turneu nord-american de 5 săptămâni.

Acesta debutează pe 22 martie şi o are pe Chelsea Wolfe în deschidere. Ministry lua naştere în 1981 şi făcea o pauză în 2008, pentru a se reuni în 2011. O lovitură grea a fost primită de această trupă odată cu trecerea în nefiinţă a chitaristului Mike Scaccia în 2012.

E bizar faptul că Al Jourgensen declarase că albumul "From Beer to Eternity" a fost ultimul, pentru că Scaccia era indispensabil pentru grup şi iată totuşi că mai e loc de un LP.

Citește mai multe despre Ministry
Videoclipuri cu Ministry
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE