Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Videoclip oficial: Ministry - Antifa

Ministry, una dintre cele mai controversate trupe de industrial metal din istorie a revenit la viaţă în aceste vremuri tulburi pentru politica şi societatea americană. Grupul tocmai a lansat piesa "Antifa", problematică prin simplul său nume, iar un videoclip pe măsură poate fi vizionat mai jos.

Gigantul muzicii industriale condus de Al Jourgensen pregăteşte un album numit "AmeriKKKant", care va debuta pe 9 martie. "Antifa" este primul single de pe noul LP, care cu siguranţă va supăra mulţi fani Donald Trump, dar şi suporteri alt-right. Această melodie a fost cântată live cu câteva luni în urmă şi primeşte un videoclip încărcat de mesaje socio-politice dure.

Vine pe fondul haosului din SUA şi se poziţionează clar anti fascism şi împotriva mişcărilor de extremă dreapta. Al Jourgensen, genul de metalist a cărui existenţă este un miracol după decenii de abuz a declarat că noul LP va oferi o uşurare celor devastaţi de "Uraganul Pufulete", aşa cum îl numeşte pe preşedintele Statelor Unite. Discul din 2018 a fost produs de către Jourgensen şi înregistrat la studioul Caribou din Burbank, California.

Înregistrările au avut loc în perioada ianuarie-mai 2017, iar artworkul a fost creat de către Mister Sam Shearon. Coperta noului disc o prezintă pe Statuia Libertăţii, care îşi acoperă ochii pentru a nu vedea ce e în jur. Pe fundal bântuie bombardiere stealth, gata să înceapă un război, iar o parte din statuie fumegă deja. Pentru a promova lansarea noilor piese, Ministry va porni un turneu nord-american de 5 săptămâni.

Acesta debutează pe 22 martie şi o are pe Chelsea Wolfe în deschidere. Ministry lua naştere în 1981 şi făcea o pauză în 2008, pentru a se reuni în 2011. O lovitură grea a fost primită de această trupă odată cu trecerea în nefiinţă a chitaristului Mike Scaccia în 2012.

E bizar faptul că Al Jourgensen declarase că albumul "From Beer to Eternity" a fost ultimul, pentru că Scaccia era indispensabil pentru grup şi iată totuşi că mai e loc de un LP.

Citește mai multe despre Ministry
Videoclipuri cu Ministry
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE